fbpx

Έβανς Φυλακουρίδης: Αυτό το κάτι που μου λέει να κάνω το βήμα στο modeling

Έβανς Φυλακουρίδης: Αυτό το κάτι που μου λέει να κάνω το βήμα στο modeling

Είναι 22 χρονών. Είναι δάσκαλος χορού. Είναι τραγουδιστής και τώρα θέλει να κάνει τα πρώτα βήματα του στο modeling επειδή όπως δηλώνει απλά του αρέσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Χρήστος Πέτρου: Το bullying με έκανε να χτίσω σώμα!

 

Είναι ο Έβανς Φυλακουρίδης από τη Κύπρο που ετοιμάζεται να κάνει της αρχή στο modeling και μάλιστα σε καλλιστεία!

 

 

«Ναι είναι κάτι που μου άρεσε απλά δεν μου είχε έρθει η ευκαιρία, οπότε τώρα που μου ήρθε είπα να τη χρησιμοποιήσω» λέει ο Έβανς.

 

 

Ο Έβανς έχει τον χορό αλλά και το τραγούδι από μικρός όπως λέει ο ίδιος: «Άρχισα από μικρό παιδί στα 10 μου βασικά. Στο σπίτι η μαμά μου έβλεπε ότι τραγουδάω και χορεύω και σκέφτηκε να δοκιμάσει να με στείλει σε ωδείο και σε μια σχολή χορού και έτσι έκανα τα πρώτα μου βήματα»

«Σε αυτό και μέχρι τώρα τα πάω πολύ καλά! Δίνω παραστάσεις, διδάσκω, συνεργάζομαι με ξενοδοχεία ενώ έχω δουλέψει σε κεντρικά μαγαζιά. Γενικά μέχρι τώρα σε αυτόν τον τομέα τα πολύ καλά», εξηγεί.

 

 

Όπως πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το modeling; «Από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου να μου αρέσουν οι φωτογραφίσεις, οι πασαρέλες και ότι αφορά αυτό τον τομέα και μόλις μου έστειλαν την αίτηση είπα θα το κάνω και αν πάει καλά γιατί όχι να το κάνω επαγγελματικά. Μέσα μου κάτι μου λέει ότι πρέπει να το κάνεις το βήμα στο modeling» εξηγεί.

«Η καλύτερη γυμναστική που κάνω είναι το τρέξιμο και ο χορός δεν υπάρχει καλύτερη γυμναστική και λίγους κοιλιακούς που πρέπει».

 

 

Έχεις κάποια σχέση; «Αυτήν περίοδο είμαι ελεύθερος είναι επιλογή μου αλλά είμαι γενικά της σχέσης και κυρίως της σταθερής αλλά στης μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι σταθερό».

 

 

Μελλοντικά σχέδια; «Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει να λέω για το μέλλον επειδή απλώς δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά με βάση με αυτά που έχω στο μυαλό μου και που έχω να κάνω ετοιμάζω με την σχολή του ωδείου και με την καταπληκτική σοπράνο Στέλλα Εσμεραλντα στην σχολή «Music and movement», ένα μιουσικαλ «Ο μάγος του Οζ». Επίσης ετοιμάζομαι για τα ξενοδοχεία πρώτα ο Θεός για χορό με την ομάδα μου που την αγαπώ πολύ και είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες και αυτό έχει σημασία. Επίσης ετοιμάζομαι γαι το «X-Factor» που θα αρχίσει σε λίγο καιρό και εννοείται αν πάει καλά και η πασαρέλα είναι στα μελλοντικά μου σχέδια».

 

STATS

Ύψος: 1.77

Βάρος: 74 κιλά

Χόμπι: Στιχουργική – Κομμωτική