fbpx

Ένσταση της Ferrari κατά της απόφασης για Vettel

Ένσταση της Ferrari κατά της απόφασης για Vettel

Το αναμενόμενο έγινε και η Ferrari όπως είναι λογικό κατέθεσε ένσταση κατά της ποινής πέντε δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Sebastian Vettel και του στέρησε τη νίκη στο gp του Καναδά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Vettel – Hamilton ξεφτίλισαν τους κριτές του αγώνα της F1 στον Καναδά

 

Η απόφαση αυτή των αγωνοδικών προκάλεσε μεγάλη κατακραυγή από τα ΜΜΕ και στα social media.

Η Ιταλική ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς θεώρησε πως η ποινή που επιβλήθηκε στον Γερμανό πιλότο και του στέρησε τη νίκη παρά το γεγονός ότι κατέκτησε την πρώτη θέση ήταν άδικη.

Η Ferrari πλέον θα περιμένει να δει αν θα δικαιωθεί για την ένσταση που κατέθεσε και ελπίζει πως έστω και με αυτό τον τρόπο η νίκη θα κατακυρωθεί στον Vettel ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί τον τρόπο με τον οποίο έχασε.

Αν η ένσταση γίνει δεκτή, κάτι που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες θα φέρει αλλαγές στις πρώτες θέσεις καθώς θα μειώσει τη διαφορά ανάμεσα στον Vettel και τον Hamilton

 

 

Οι συζητήσεις των φιλάθλων από χθες έχουν ανάψει στα social media με πολλούς να κατηγορούν τον Hamilton που δεν προκάλεσε όριο ασφαλείας 6 δευτεροπλέπτων ώστε να νικήσει ο Vettel.

Παρά τις παραινέσεις του Vettel προς τους φιλάθλους να μην κατηγορηθεί ο Hamilton, πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγορούν για υποκρισία.

Όπως και να έχει μετά από αυτή την απόφαση των αγωνοδικών το κλίμα γενικά στην F1 δεν είναι και το καλύτερο.