fbpx

Έξυπνες προτάσεις για να αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη της ΔΕΘ

Έξυπνες προτάσεις για να αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη της ΔΕΘ

Κάποτε για τη Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς τα εγκαίνια της ΔΕΘ ήταν γιορτή, τα τελευταία χρόνια όμως μετατράπηκε σε κόλαση. Στη Θεσσαλονίκη υποδεχόμαστε 3.500 αστυνομικούς και άλλους τόσους που θα έρθουν να διαδηλώσουν τον …πόνο τους στη μεγάλη γιορτή εμπορίου της ΔΕΘ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν το καλοκαίρι παίρνει …παράταση και το φθινόπωρο!

 

Αν λοιπόν είσαι από εκείνους που δεν εργάζονται εκείνη την ημέρα καλό είναι να αποδράσεις και να αφήσεις τους φιλοξενούμενους στην ησυχία τους!

Μπορείς λοιπόν να αποδράσεις από τη πόλη σου με διάφορους τρόπους. Δες τις προτάσεις που επέλεξε για σένα το επιτελείο του Activeman.gr

Ας αρχίσουμε από τη Χαλκιδική που γενικά έχει πολλές τοποθεσίες να περάσεις καλά και το ξέρεις. Αν όμως θες κάτι κοντινό καλή επιλογή είναι τα Νέα Πλάγια.

 

 

Εκεί μπορείς να πας για βουτιά και να περάσεις καλά στο Οία το πιο παλιό και καλό μπιτσόμπαρο της περιοχής!

Μπορείς ακόμα να γνωρίσεις την ορεινή Χαλκιδική που την αγνοείς επιδεικτικά εδώ και χρόνια. Πάνε στον Πολύγυρο, στην Αρναία και γενικά στα ορεινά χωριά του Χολωμόντα και θα περάσεις τέλεια.

 

 

Εκτός της κλασσικής γνωστής Χαλκιδικής μπορείς να ξεφύγεις στον Σταυρό από την άλλη πλευρά της Χαλκιδικής στον Στρυμωνικό κόλπο.

 

 

Αν θες μια ημερήσια εξόρμηση για τσιπουράκια και πολύ καλά θαλασσινά μπορείς να …πεταχτείς μέχρι τα Κύμινα και να χαρείς το Δέλτα του Αξιού και να δοκιμάσεις τους μεζέδες.

 

 

Μια άλλη λύση για να μη φύγεις και εντελώς μακριά από την πόλη είναι η Περαία και το Αγγελοχώρι. Στη Περαία βρίσκεις το Στέκι του Βασίλη.

 

 

Αν συνεχίσεις λίγα χιλιόμετρα στο Αγγελοχώρι την Ταβέρνα του Μπάρμπαντώνη.

 

 

Αν θες κάτι πιο ορεινό, δροσερό με καλό φαγητό ο Χορτιάτης είναι πολύ κοντά και το ξέρεις.

Άλλες δύο επιλογές με πολύ δροσιά είναι το Νυμφαίο της Φλώρινας και ο Όλυμπος.