fbpx

Έτσι θα αναδείξεις το απλό λευκό T-shirt και θα απογειώσεις το στιλ σου

Έτσι θα αναδείξεις το απλό λευκό T-shirt και θα απογειώσεις το στιλ σου

Το λευκό T-shirt είναι ένα αντρικό ρούχο που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και φυσικά είναι το πιο εύκολο ρούχο, το οποίο συνδυάζεται με τα πάντα και μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα διαλέξεις μαγιό για τις πρώτες βουτιές για να είσαι στιλάτος!

 

Βέβαια για να έχεις ένα μπλουζάκι πασπαρτού που μπορείς να το φοράς πάντα δεν θα πρέπει να μοιάζει με φανελάκι. Πρέπει όταν αγοράσεις μια τέτοια μπλούζα να είναι όσο πιο ουδέτερη γίνεται με κανονική λαιμόκοψη και από καλό ύφασμα, για να μην δείχνει άσχημα.

Μπορεί να μην υπολόγιζες σε αυτή τη μπλούζα και να την είχες απλά για τον ύπνο ή την θάλασσα, αλλά αν δεις με πόσους τρόπους μπορεί να συνδυαστεί και σε πόσα διαφορετικά στυλ, σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη.

Δες πως θα συνδυάσεις όμορφα το απλό λευκό T-shirt και να απογειώσεις το στιλ σου:

 

Με κοστούμι

Το λευκό Tshirt μπορεί να φορεθεί με ένα μοντέρνο μονόχρωμο κοστούμι και είναι πολύ βολικό ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν η δουλειά σου απαιτεί να φοράς κοστούμι μπορείς να φορέσεις ένα στενό παντελόνι ή chinos το λευκό Tshirt και το αντίστοιχο σακάκι.

Ακόμα και σε έναν γάμο μπορείς να το φορέσεις ή σε μια βάφτιση αν είναι πρωινή και φυσικά πλέον μπορείς να συνδυάσεις το κοστούμι με τα λευκά σου sneakers αφού είναι μεγάλο trend. Βρες πολλά οικονομικά αντρικά t-shirt εδώ!

 

Με jean παντελόνι

Μια φαρδιά λευκή μπλούζα μπορεί να φορεθεί με ένα στενό jean για τις καθημερινές βόλτες. Προτίμησε να είναι λίγο φαρδιά και μακριά, ώστε να πέφτει όμορφα πάνω από το jean. Μπορείς να το γυρίσεις ελαφρά κάτω το παντελόνι και να φορέσεις τα sneakers σου. Ολοκλήρωσε το στυλ με ένα τζιν μπουφάν, ένα ανοιχτό πουκάμισο ή μια ελαφριά καπαρντίνα.

 

Με παντελόνια

Αν θέλεις ένα σύνολο το οποίο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά και να μπορείς να μείνεις έξω μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από το σπίτι, τότε βάλε ένα παντελόνι και ένα λευκό T shirt.

Μπορείς να διαλέξεις ένα στενό παντελόνι μαύρο ή μπλε που σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σου και να το συνδυάσεις με το λευκό μπλουζάκι. Είναι ένα στυλ το οποίο μπορείς να έχεις στην δουλειά, είναι πολύ άνετο, αλλά και όσο επίσημο χρειάζεται.

Παράλληλα είναι τόσο απλό, όσο και ωραίο για έναν καφέ ή ακόμα και μια βραδινή βόλτα για ένα ποτό. Ανάλογα την περίσταση μπορείς να βάλεις λευκά sneakers ή μαύρα slippers. Μπορείς να βρεις αντρικά λευκά t-shirt εδώ!

 

Με jean βερμούδα

Η jean βερμούδα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο και αυτό που φοράς σίγουρα στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις με τι θα το συνδυάσεις, γιατί μπορείς απλά να βάλεις το λευκό μπλουζάκι σου και τα sneakers.

Αν θέλεις να δώσεις έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο στυλ και σου φαίνεται πολύ απλοϊκό μπορείς να προσθέσεις ένα καπέλο ή ένα μακρύ μενταγιόν. Το καλοκαίρι ούτως η άλλως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η άνεση και σε αυτή την περίπτωση συνδυάζεις άνεση και στυλ με πολύ απλά ρούχα, τα οποία έχεις στην ντουλάπα σου και φοράς κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.