fbpx

Έτσι θα βγάλεις την καλύτερη φωτογραφία στη παραλία

Έτσι θα βγάλεις την καλύτερη φωτογραφία στη παραλία

Να είναι ο ήλιος; Να είναι η θάλασσα; Το καλοκαίρι κάτι μας πιάνει και βγαίνει ο φωτογράφος από μέσα μας. Θέλουμε να αποτυπώσουμε τις καλύτερες στιγμές μας και να δείξουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση με φωτογραφίες ωραίες και ευφάνταστες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που πρέπει να αποφύγεις να κάνεις στη παραλία για να είσαι σοβαρός

 

Ειδικά όταν είμαστε διακοπές και βρισκόμαστε σε μια υπέροχη παραλία, θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία.

Πως λοιπόν βγάζεις την τέλεια φωτογραφία στην παραλία; Δες πως το κάνεις

 

Ο φωτισμός έχει σημασία

Όταν βγάζεις φωτογραφία στην  παραλία δεν πρέπει να έχεις πλάτη τον ήλιο, γιατί σκιάζει το πρόσωπό σου. Γύρνα με πρόσωπο στον ήλιο και φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σου!

 

Χρώματα

Δώστε χρώμα στη φωτογραφία με ένα αξεσουάρ όπως κάποιο κοκτείλ ή μια πετσέτα θαλάσσης.

 

Η ώρα

Η ώρα που επιλέγεις να τραβήξεις μια φωτογραφία καθορίζει το αποτέλεσμά της. Για παράδειγμα, αν θέλεις να βγάλεις μια φωτογραφία των αγαπημένων σας ή μια σέλφι, η καλύτερη ώρα είναι όταν δύει ο ήλιος γιατί τα χρώματα και ο φωτισμός λειτουργούν προς όφελός σου.

 

Δώσε προσοχή στο background

Πρόσεχε τι θα υπάρχει από πίσω σου. Αν λιάζεται μια καλλονή έχει καλώς… αν όχι άλλαξε θέση. Προτιμότερο είναι να βγεις με φόντο τη θάλασσα παρά με κάποιους …κακομούτσουνους που δεν τους ξέρεις κιόλας!