fbpx

Έτσι θα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση το αγαπημένο σου jean παντελόνι

Έτσι θα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση το αγαπημένο σου jean παντελόνι

Τα jeans είναι το αγαπημένο παντελόνι! Άνετο, ανθεκτικό και ταιριάζει με όλα σχεδόν τα ρούχα, ακόμα και για ημιεπίσημες εμφανίσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί το στιλ στο ντύσιμο δεν έχει να κάνει με τα λεφτά!

 

Το Jean συνδέεται και συναισθηματικά με τον εαυτό σου αφού σου θυμίζει εμπειρίες και καταστάσεις και αυτός είναι ένας λόγος που σίγουρα το θέλεις σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

 

 

Δες λοιπόν τρία βασικά σημεία της συντήρησης ενός jean παντελονιού:

 

  1. Πλύσιμο

Το πλύσιμο αλλάζει τη φόρμα των jeans. Για το λόγο αυτό, προτιμούμε τα raw denim που δεν έχει υποστεί βιομηχανικό πλύσιμο. Αν δεν έχεις τέτοιο jean,  σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το πρώτο πλύσιμο στο σπίτι πρέπει να γίνει μετά από 120 ημέρες. Γι αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουμε να μην το λερώσουμε.  Επίσης διάβασε την ετικέτα από μέσα για την θερμοκρασία και τον τρόπο πλυσίματος. Μην ξεχνάς, οτι κάθε jean έχει τις δικές του προδιαγραφές και το μισό πρόγραμμα του πλυντηρίου επαρκεί συνήθως.

 

 

  1. Το σχίσιμο

Η επιδιόρθωση ενός σκισίματος καλύτερα να μην το κάνεις μόνος σου αλλά να το αναθέσεις σε έναν ειδικό! Έτσι θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα και τη φυσική όψη.

 

 

  1. Ο σωστός τρόπος για να τα έχεις στη ντουλάπα

Πως τα βάζεις τα jean στη ντουλάπα; Αν τα βάζεις όπως τα κλασσικά παντελόνια κάνεις λάθος. Απέφυγε να το διπλώνεις με τον κλασικό τρόπο και δοκίμασε μια εναλλακτική μέθοδο που προστατεύει το σχήμα του. Απλά κρέμασε τα από ένα θυλίκι!