fbpx

Έτσι θα επιστρέψεις όμορφα στο κρεβάτι με τη σχέση σου!

Έτσι θα επιστρέψεις όμορφα στο κρεβάτι με τη σχέση σου!

Συμβαίνει σε όλους! Έχεις περάσει μια φάση που δεν θέλεις να κάνεις σεξ, δεν θέλεις το κρεβάτι, το βαριέσαι… ότι νομίζεις τέλος πάντων!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Είμαστε τελικά πιο έξυπνοι από εκείνες ή απλώς το νομίζουμε; Μάθε την απάντηση!

 

Οι φάσεις όμως τελειώνουν και αν η σχέση σου σε περιμένει ακόμα δεν θα πρέπει να την απογοητεύσεις.

Δες πως θα το κάνεις:

 

Είναι καλό να είσαι περίεργος

Να ρωτάς αν αυτό που κάνεις της αρέσει ή τι θα ήθελε να της κάνεις και να της αρέσει. Πολλές γυναίκες νιώθουν αμήχανα να δώσουν από μόνες τους κατευθύνσεις.

 

Μην αγνοείς τα προκαταρκτικά

Πολλοί νομίζουν πως είναι αγγαρεία που οφείλουν να κάνουν μόνο στην αρχή της σχέσης κάτι που σε καμία των περιπτώσεων δεν ισχύει.

 

Η διστακτικότητα δεν είναι καλός σύμβουλος

Μη διστάσεις να φέρεις τρόπους στη συζήτηση που μπορεί να κάνει πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα στο κρεβάτι. Το να διαβάσετε μαζί ερωτικά διηγήματα ή να δείτε ακόμα και πορνό θα λύσει αυτόματα τη γλώσσα (διπλής) και το μυαλό.

 

Μην αγνοείς κρίσιμες λεπτομέρειες

Ένα λιπαντικό στο κομοδίνο σου, το να φοράς καλαίσθητα εσώρουχα κλπ είναι ένδειξη ότι δίνεις σημασία στην απόλαυση που αντλεί εκείνη.

 

Μάθε να μιλάς

Το τελευταίο tip είναι και το πιο δύσκολο για έναν άντρα, η επικοινωνία. Οι γυναίκες θέλουν να μιλήσουν για το σεξ πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις ή θες. Η έλλειψη διάθεσης επικοινωνίας πάνω σε αυτό είναι κάτι που τις κάνει να γίνονται πιο κλειστές και απόμακρες. Πάρε πρωτοβουλία και άνοιξε τη κουβέντα, θα δεις ότι δεν θα είναι τόσο άβολο όσο νομίζεις.