fbpx

Έτσι θα κάνεις άνετο το επαγγελματικό σου ταξίδι και θα βγάλεις και χρήμα!

Έτσι θα κάνεις άνετο το επαγγελματικό σου ταξίδι και θα βγάλεις και χρήμα!

Ένα επαγγελματικό ταξίδι αποτελεί μία ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα της δουλειάς όμως συνήθως πρέπει να έχει οικονομικά κέρδη για τον εργοδότη ή ακόμα και για εσένα τον ίδιο και αυτό  καλείσαι να πράξεις σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5+10 μυστικά των επιτυχημένων ανθρώπων το σαββατοκύριακο

 

Όμως για να τα πετύχεις πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό, ώστε να  πετύχεις τους στόχους σου. Σε κάθε ταξίδι οι …δυσάρεστες εκπλήξεις είναι αντίποδας. Πως όμως θα αποτρέψουμε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις οι οποίες θα μας δυσκολέψουν το ταξίδι και τη διαμονή μας;

Ας δούμε μαζί κάποια βασικά σημεία σχετικά με τη διαμονή που είναι το βασικότερο για να πετύχεις τους στόχους σου:

 

 

  1. Ενημερώσου για το πρωινό

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ποιες ώρες σερβίρεται το πρωινό του ξενοδοχείου, αλλά και για το μενού. Άρχισε τη μέρα σου με ένα πλήρες πρωινό, χωρίς πίεση και άγχος.

 

 

  1. Κοντά στο αεροδρόμιο

Αν το επαγγελματικό σου ταξίδι είναι αεροπορικό θα ήταν καλό η διαμονή σε κατάλυμα κοντά στο αεροδρόμιο. Κερδίζεις χρόνο και γλυτώνεις από ταλαιπωρία.

 

  1. Ψάξε για χώρους στάθμευσης

Αν ταξιδεύεις οδικώς, μάθε εάν το κατάλυμα που επιλέξατε διαθέτει χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο σου. Ρωτήστε, αν υπάρχει επιπλέον χρέωση στο σύνολο της κράτησης σας.

 

 

  1. Η πρόσβαση και η ποιότητα του Wi Fi

Όλα τα επαγγελματικά ταξίδια απαιτούν «εργασία για το σπίτι». Βεβαιώσου ότι υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο internet σε όλους τους χώρους του και πολύ περισσότερο στο δωμάτιο σου για να μην βρεθείς εξ΄ απροόπτου και πληρώνεις από την τσέπη σου.

 

 

  1. Μην κουβαλάς πολλές αποσκευές

Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς μαζί σου πολλές αποσκευές. Συνήθως τα επαγγελματικά ταξίδια είναι μικρής διάρκειας και όλα χωράνε σε μία χειραποσκευή.

 

 

  1. Φόρεσε άνετα ρούχα

Αν το επαγγελματικό ταξίδι έχει κάποιον… κρύο προορισμό, τότε εκτός από άνετα ρούχα, θα πρέπει να είναι και ζεστά. Πάρε μαζί σου πουκάμισα, t-shirts, ζακέτες και ένα μπουφάν, παρά χοντρά μπουλόβερ και διαφορετικά μπουφάν. Γλυτώνεις πολύ χώρο στην αποσκευή σας και παράλληλα έχεις πολλές επιλογές για το καθημερινό ντύσιμο.

 

  1. Χρησιμοποίησε τις ηλεκτρονικές εφαρμογές ή …στικάκι!

Είναι θέμα ευκολίας αλλά και ασφάλειας. Αποθηκεύσε τα αρχεία της δουλειάς αλλά και το Boarding Pass σας στο Google Drive, το Dropbox κ.α. Αν πάλι φοβάσαι ηλεκτρονική κλοπή τότε πάρε στικάκια!