fbpx

Έτσι θα καταλάβεις ότι την κέρδισες μετά το one stand

Έτσι θα καταλάβεις ότι την κέρδισες μετά το one stand

Τα σαββατοκύριακα για πολλούς τα one stand δίνουν και παίρνουν… Όμως μέσα από την εφήμερη σχέση της μιας ώρα μπορεί να προκύψει κάτι καλό, Μπορεί να προκύψει η νέα σου σχέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί μπορεί να μετάνιωσες –αν και το χάρηκες – για το one stand σεξ

 

Όμως για να γίνει αυτό πρέπει εκείνη να μην έχει βαρεθεί τον έρωτα σου. Εσύ μπορεί να μην το καταλάβεις επειδή από ευγένεια δεν θα σου πει ποτέ ότι δεν το έκανες καλά.

Κάποιες φορές μπορεί να μην είσαι σίγουρος πόσο καλά τα πήγες και να μην θέλεις να κάνεις τις κλασικές ερωτήσεις “Ήμουν καλός;” ή “Σου άρεσε;”. Εμείς θα σου πούμε τα σημάδια που θα δεις και θα καταλάβεις αν της πρόσφερες το καλύτερο σεξ της ζωής της.

Δες λοιπόν τα σημάδια ότι ο έρωτας σου δεν την άρεσε:

 

  • Ψάχνει τα τσιγάρα της

Ναι, το ξέρουμε πως πρόκειται για μια απαίσια, βρωμερή συνήθεια… Παρόλα αυτά αν η καλή σου ψάχνει μανιωδώς στη τσάντα της το πακέτο με τα τσιγάρα μετά την ερωτική σας πράξη είναι σημάδι πως το σεξ ήταν τόσο καλό που χρειάζεται τη μυοχαλαρωτική επίδραση του καπνού για να ηρεμήσει το σώμα της από τα ρίγη ηδονής που μόλις της πρόσφερες! Αν την ώρα που καπνίζει μάλιστα κοιτάει και το ταβάνι, το σεξ σου την έστειλε σε άλλη διάσταση. Μην της μιλάς, θέλει τον χρόνο της!

 

  • Μετά το ποπ δεν έχει στοπ (δηλαδή θέλει και δεύτερο γύρο)

Κοίταξε, αυτό το στοιχείο είναι λίγο παγίδα. Μπορεί η καλή σου να θέλει επανάληψη γιατί την πρώτη ήσουν τόσο γρήγορος που δεν κατάλαβε τι της συνέβη, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να ανυπομονεί για τη δεύτερη φορά, έχοντας το ίδιο συναίσθημα που έχεις εσύ μετά το πρώτο κομμάτι πίτσας. Ήταν τόσο καλό που της τρέχουν τα σάλια για το δεύτερο.

 

 

  • Δεν έχει νεύρα

Την ξέρεις τη φήμη για τη γυναίκα που έχει νεύρα; Αν η δική σου τσακώθηκε με το αφεντικό της, βρίστηκε με τη συνάδελφο, λογόφερε με την κυρία στον πρώτο για τα απλωμένα ρούχα, δεν φταίνε όλοι αυτοί, αλλά εσύ. Το καλό σεξ για τις γυναίκες είναι ηρεμιστικό. Ένα υπέροχο, εξωπραγματικό σεξ μπορεί να μας βουλώσει το στόμα για κανά μήνα.

 

  • Σου μαγειρεύουν

Αντανακλαστική αντίδραση σε μια εκπληκτική συνεύρεση. Έριξες ιδρώτα για την ικανοποίησή της και το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να σου μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό για τον μοναδικό λόγο πως θέλει να ξαναβρείς τις δυνάμεις σου για να το ξανακάνεις. Δεν το παίζει «η καλή γυναικούλα πάνω από την κατσαρόλα»… για τις αντοχές σου φροντίζει.

 

  • Λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να ξεκινήσουμε το σεξ

Σου στέλνει ερωτικά μηνύματα σε Facebook, Whatapp, Viber κατά τη διάρκεια της ημέρας; Φωτογραφίζεται με ένα σέξι φόρεμα και σου στέλνει πονηρή φωτογραφία στο inbox χωρίς καν να το ζητήσεις; Ναι, κάτι θέλει από σένα. Μάντεψε! Η γυναίκα (που από τη φύση της περιμένει εσένα να την κυνηγήσεις) παίρνει πρωτοβουλία για να σε ρίξει στο κρεβάτι γιατί πολύ απλά το σκέφτεται πιο συχνά από σένα. Βρε, τόσο καλός είσαι;

 

  • Είναι διατεθειμένη να σου κάνει ότι σου αρέσει

Της προσφέρεις ανεπανάληπτους οργασμούς; Είναι σκλάβα σου για πάντα (δεν προσβάλλουμε τις φεμινίστριες με την καλή έννοια το λέμε). Θέλει να σου ξεπληρώσει την κορύφωση που της χαρίζεις, κάνοντάς σου ότι σε ευχαριστεί.