fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να δώσεις ποιοτική διάρκεια στο σεξ!

Έτσι θα καταφέρεις να δώσεις ποιοτική διάρκεια στο σεξ!

Για τις περισσότερες γυναίκες το κυριότερο κομμάτι του σεξ είναι η συναισθηματική σύνδεση. Ανεξαρτήτως του πόσο μεγάλη ή όχι είναι η σεξουαλική σου αντοχή, αν το σκέφτεσαι συνεχώς, θα αποτύχεις στο να της δώσεις αυτή την συναισθηματική ένωση που θα φέρει την σεξουαλική απόλαυση και ικανοποίηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί η κάθε sex – day δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ ίδια

 

Από την άλλη οι επιστήμονες λένε ότι η ιδανική διάρκεια του σεξ είναι …τρία λεπτά! Φυσικά αυτός ο χρόνος μοιάζει με …ψεκάστε… σκουπίστε …τελειώσατε και επειδή καμία ποτέ δεν είπε όχι στη ποιοτική διάρκεια καλό είναι να μπορείς να της  την δώσεις!

 

 

Είναι λοιπόν σημαντικό να μην μπερδεύεις την ποιότητα με την ποσότητα. Αυτό που φέρνει την ικανοποίηση είναι η ποιότητα απλώς να φροντίσεις και η ποσότητα να είναι ανάλογη και φυσικά όχι τρία λεπτά που λένε οι επισήμονες.

Πως το κάνεις όμως αυτό;

Σύμφωνα με την δρ R. Y. Langham από το πανεπιστήμιο Capella στις ΗΠΑ, η τακτική σωματική άσκηση είναι ευεργετική για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής, αλλά η υγιεινή διατροφή μπορεί να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο.

Βάλε λοιπό στη διατροφή σου βατόμουρα, σύκα, ωμά στρείδια, φιστίκια, σκόρδο, μπανάνες και σοκολάτα και θα διαπιστώσεις ότι θα …διαρκείς περισσότερο!

Όμως καλά με τη γυμναστική και τη διατροφή. Τι γίνεται όταν είσαι «επί το έργο»;

 

 

Μάθε για το «edging»

Έχεις ακούσει ποτέ το για το «edging», ως τρόπο να κρατάς περισσότερο στο σεξ; Σημαίνει να φτάνεις ως το σημείο χωρίς επιστροφή για τον οργασμό και ύστερα να σταματάς για ένα λεπτό, προτού αναλάβεις δράση και πάλι. Το κλειδί για να γίνεις καλός στο edging και να έχεις έλεγχο του οργασμού σου σε κάθε περίσταση σημαίνει να ξέρεις πώς νιώθεις τη στιγμή ακριβώς πριν από εκείνη τη στιγμή. Μπορείς να ξεκινήσεις εξάσκηση όταν είσαι μόνος σπίτι και έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Αντί να βλέπεις τσόντες, συγκεντρώσου στην αίσθηση που έχεις στο σώμα σου. Όταν φτάνεις στο σημείο, άσκησε έλεγχο στη σχεδόν ακατανίκητη επιθυμία να τελειώσεις. Αν χρησιμοποιείς την τεχνική «σταμάτα-ξεκίνα», μπορείς να κάνεις edging και να έχεις διάρκεια.

 

 

Μούδιασέ τον!

Αν θέλεις να καθυστερήσεις τον οργασμό σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο προϊόν που είναι σχεδιασμένο να αναισθητοποιεί προσωρινά το πέος σου. Για πολλούς, αρκεί ένα προφυλακτικό. Υπάρχουν προφυλακτικά που περιέχουν 4-5% βενζοκαΐνη, έναν παράγοντα που μουδιάζει και μειώνει την ευαισθησία του πέους και σου επιτρέπει να καθυστερήσεις την εκσπερμάτιση. Τα σπρέι μουδιάσματος μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικά. Ο Ian Kerner, ψυχολόγος και συγγραφέας του She Comes First, συστήνει το Promescent που περιέχει έναν άλλο παράγοντα μουδιάσματος – λιδοκαΐνη. «Ψεκάζεις μια-δυο φορές το κεφάλι του πέους και απορροφάται πολύ γρήγορα, έτσι δεν θα νιώσει μούδιασμα και η γυναίκα», λέει.

 

Ξεγέλασε τον…

Ακόμα και ο «μικρούλης» σου ξεγελιέται. Όταν δεις ότι πλησιάζεις στην κορύφωση, απλά άλλαξε θέση. Δηλαδή αν είσαι από πάνω, γύρνα ανάσκελα με τη καλή σου ή όχι. Αν γυρίσετε μαζί έχει καλώς. Αν όχι βγες, ξάπλα ανάσκελα ή βάλε εκείνη ανάσκελα και ξαναμπές, όπως και να έχει εκείνα τα δευτερόλεπτα είναι καθοριστικά και θα ανακόψουν την κορύφωση!

 

Αν τα δοκιμάσεις όλα αυτά και το σεξ ακόμη δεν κρατάει όσο θα ήθελες εσύ και η σύντροφός σου, ίσως είναι ώρα να συμβουλευτείς έναν ψυχοθεραπευτή.