fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις σεξ για …πολλές ώρες

Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις σεξ για …πολλές ώρες

Το σεξ είναι ωραίο, γιατί να το χαίρεσαι μόνο για λίγα λεπτά της ώρας; Τι θα έλεγες αν απολάμβανες ένα ολόκληρο βράδυ, τέσσερις, πέντε ή ακόμα και έξι ώρες με τον «μικρούλη» σου να μένει …ντούρος και να απολαμβάνει το σεξ;

Αν θεωρείς ότι αυτό είναι ακατόρθωτο θα σε ενημερώσουμε ότι δεν είναι! Αρκεί να το βάλεις σύστημα, να το προσπαθήσεις και φυσικά να θέλει και η …παρέα που έχεις στο κρεβάτι σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 10 sex games που κάθε άντρας πρέπει να δοκιμάσει!

 

Ευτυχώς για τους άνδρες που ανησυχούν, κάποιοι επαγγελματίες έχουν ανάγει το να αντέχεις περισσότερο στο σεξ σε επιστήμη: οι άνδρες πορνοστάρ. Τα γυρίσματα συχνά απαιτούν να κάνουν 30λεπτη διείσδυση, λέει ο ο βετεράνος του χώρου Johnny Goodluck, ενώ κάποιες φορές ακόμη και πάνω από τρεις ώρες. Κάποιοι, όπως ο Steven Holmes, επαγγελματίας με πάνω δυο δεκαετίες εμπειρία, λέει ότι τους έρχεται φυσικά. Πολλοί περισσότεροι, όμως, όπως ο εδώ και 16 έτη βετεράνος Aaron «Small Hands» Thompson, λέει ότι στην κανονική τους ζωή δεν αντέχουν ούτε κατά διάνοια τόσο και επιμένει ότι η γυναίκα του μπορεί να το επιβεβαιώσει. Πολλοί παραδέχονται ότι συχνά νιώθουν ότι θα τελειώσουν πολύ προoτού πρέπει να τελειώσει μια σκηνή: «Τις περισσότερες μέρες που δουλεύω προσπαθώ απεγνωσμένα να μην τελειώσω, ενώ διατηρώ το προσωπείο ότι είμαι ολυμπιονίκης του σεξ», λέει ο εδώ και έξι χρόνια στο επάγγελμα Logan Pierce. Κάποιοι λίγοι, όπως ο βετεράνος Dick Chibbles, με 17 χρόνια εμπειρία, επιβεβαιώνει ότι στο παρελθόν είχε θέμα γρήγορης εκσπερμάτωσης.

 

 

Φυσικά, πολλοί πορνοστάρ επιβεβαιώνουν ότι αντέχουν περισσότερο στον φακό, παρά στην πραγματική ζωή, επειδή τα γυρίσματα δεν είναι και τόσο σέξι. «Όταν έχεις ένα συνεργείο που δίνει οδηγίες και τα ακροβατικά της ίδιας της σκηνής», λέει ο βετεράνος Ryan Driller, με δεκαετή εμπειρία, «τις περισσότερες φορές υπάρχουν πράγματα που σε αποσπούν πολύ περισσότερο, σε σχέση με την προσωπική σου ζωή». Κάποιοι χρησιμοποιούν χημικά ενισχυτικά απόδοσης, για να είναι σίγουροι ότι θα αποδώσουν: Αν δεν μπορούν να το κάνουν, δεν θα αντέξουν πολύ στον χώρο. Οι περισσότεροι, όμως, περνούν την καριέρα τους αναπτύσσοντας και εξασκώντας πολλές πνευματικές και σωματικές τεχνικές, για να αντέχουν όσο χρειάζεται.

Δεν είναι όλες οι συμβουλές τους επαναστατικές. Πολλές είναι παρόμοιες με αυτές που θα δώσει ένας σεξοθεραπευτής ή ένα περιοδικό ανδρικής υγείας. Κάποιες από τις τεχνικές απαιτούν χρόνο και πειθαρχεία, για να κατακτηθούν. Μπορεί, επίσης, να μην πιάνουν σε όλους, καθώς τα σώματά μας είναι διαφορετικά. Αλλά όλες έχουν εφαρμογή στην πραγματική σεξουαλική ζωή. Ο Driller πιστεύει ότι ίσως είναι ακόμη πιο εύκολο, σε σχέση με το πορνό, καθώς ένα ζευγάρι μπορεί να εστιάσει ο ένας στον άλλον, παρά να αποσπαστεί η προσοχή του από το τι περιμένει ο σκηνοθέτης. Έτσι τελικά, τονίζει ο Goodluck, «Όλοι μπορούν να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν, για να γίνουν πιο καλοί στο κρεβάτι».

 

 

Για να βοηθήσει τους άνδρες που αγχώνονται για τη σεξουαλική τους αντοχή, το VICE ζήτησε πρόσφατα από τους Chibbles, Driller, Goodluck, Thompson και Pierce να μοιραστούν τα καλύτερα κόλπα που εφαρμόζουν για να αντέξουν, όταν τους έρχεται να τελειώσουν προτού να θέλουν ή να πρέπει.

Αν νιώθω ότι θα τελειώσω, προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο, κάτι απίστευτα βαρετό. Μερικές φορές αναλύω τη στιγμή στο μυαλό μου: «Το πάτωμα είναι άβολο. Μάλλον έχει μελανιάσει ο κόκκυγάς μου. Πόση ώρα είμαστε σε αυτήν τη στάση; Η πλάτη μου έχει ιδρώσει και γλιστράει».

 

 

Αν δεν μπορώ να ξεχαστώ, απλώς εστιάζω στη σύντροφό μου, τη γλείφω λίγο, για να ξεκουραστώ. Κάνω ένα διάλειμμα. Πίνω ένα ποτό.

Από την άλλη υπάρχει μια μέθοδος, το Tantra είναι ένα πνευματικό δόγμα 2000 χρόνων που έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως σε ένα μοντέρνο σύστημα, του οποίου οι οπαδοί κάνουν σεξουαλικές ασκήσεις για να κερδίσουν μια πνευματική σχέση και βαθύτερη σεξουαλική ικανοποίηση με τον/την σύντροφό τους. Το σεξ σαν πνευματική δράση διαδόθηκε στη Δύση τα τελευταία χρόνια από το τραγουδιστή Sting, που δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι έχει χρησιμοποιήσει τις τεχνικές του tantric sex, κάνοντας σεξ για 6 ώρες. Όσοι εξασκούνται σε αυτές τις τεχνικές δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να φτάσουν σε οργασμό, επειδή πιστεύουν ότι το υγρό της εκσπερμάτισης που συγκρατούν, τους δίνει απίστευτη ενέργεια και αυξάνει τη σεξουαλική τους δραστηριότητα. Μια απλή άσκηση του tantrα, που μπορείς να την ακολουθήσεις με το σύντροφό σου, είναι να κάνει 9 επιφανειακές διεισδύσεις για κάθε μια βαθιά διείσδυση κατά τη διάρκεια του σεξ.