fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να σου πάρει το δώρο θέλεις τα Χριστούγεννα!

Έτσι θα καταφέρεις να σου πάρει το δώρο θέλεις τα Χριστούγεννα!

Τα δώρα είναι μια περίεργη ιστορία! Μπορεί αν πάρεις το καλύτερο δώρο μπορεί όμως να πάρεις κάτι εντελώς τυπικό και άχρηστο για σένα. Από τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου το βέβαιο είναι ότι περιμένεις να πέσουν …μέσα στις προτιμήσεις σου και συνήθως πέφτουν. Τι συμβαίνει όμως αν η σχέση σου είναι μόλις λίγων μηνών;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί της αρέσουν τα …αρκουδάκια!

 

Τότε είναι που αρχίζουν τα δύσκολα επειδή ξαφνικά μπορεί να βρεθείς με ένα κλασσικό δώρο τύπου πούρα Αβάνας ή κάτι άλλο που όχι μόνο δεν σε εκφράζει αλλά σου είναι και εντελώς άχρηστο.

 

 

Για να μη βρεθείς λοιπόν στη δυσάρεστη θέση να κάνεις τον …ευχαριστημένο με το δώρο της καλής σου δες πως μπορείς να το προετοιμάσεις:

 

  1. Ποτέ μη το κάνεις ευθέως… αλλά πλαγίως!

Η συνηθισμένη τακτική είναι να λες συνεχώς τι σου αρέσει και τι θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης και ας έχεις περάσει τα 30! Μη το κάνεις καρφώνεσαι και δεν είναι ωραίο.

 

  1. Δώσε τη χαρά της ανακάλυψης

Για να πετύχεις το δώρο σου και να είστε όλοι χαρούμενοι δώσε της την χαρά της ανακάλυψης. Πως θα το κάνεις; Με το να δίνεις συνεχώς μικρά διακριτικά tip στην καλή σου. Που θα πάει θα το ανακαλύψει.

 

  1. Μην …στοχοποιείς δώρο!

Δεν είσαι μικρό παιδί να θέλεις οπωσδήποτε το …όχημα του υπερήρωα. Σίγουρα έχεις πολλά ενδιαφέροντα που χρήζουν ενός δώρου. Δείξε με τρόπο τα ενδιαφέροντα σου και άσε εκείνη να αξιολογήσει σύμφωνα με το πορτοφόλι της τι θα σου αγοράσει.

 

  1. Απέρριψε τα συνηθισμένα

Φέρε τις κουβέντες στα δώρα και εμμέσως απέρριψε τα συνηθισμένα  όπως πούρα Αβάνας ακριβά ποτά κλπ κλπ. Δώσε της να καταλάβει ότι αυτά τα αντικείμενα όσο ακριβά και αν είναι σε αφήνουν αδιάφορο.

 

  1. Κάντο …οικονομικό!

Το δώρο που θέλεις να πάρεις με βάση τις προτιμήσεις σου έχει σίγουρα μεγάλη γκάμα τιμών. Δώσε της με τρόπο την γκάμα των ενδιαφερόντων σου ωστόσο επέμεινε αν εκθειάζεις τα προσόντα των φτηνών λύσεων. Μην ανησυχείς αν έχει χρήματα θα σου δωρίζει το πιο ακριβό!