fbpx

Έτσι θα …μπεις στο μυαλό της και θα πάρεις το καλύτερο σεξ!

Έτσι θα …μπεις στο μυαλό της και θα πάρεις το καλύτερο σεξ!

Εμείς οι άνδρες συνήθως έχουμε το …πάνω χέρι στα προκαταρκτικά του έρωτα, αλλά πολλούς από μας δεν θα τους χαλούσαν μερικές πρωτοβουλίες της καλής τους. Και όπως λένε τρώγοντας έρχεται η όρεξη, οι περισσότεροι όταν επιστρέφουν στο σπίτι το βράδυ από τη δουλειά ή το γυμναστήριο, μετά τη δουλειά, το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να στρωθούν στη τηλεόραση με το δείπνο ανά χείρας!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 18 super ιδέες να ξεφύγεις από τη …sex-μονοτονία

 

Σε αυτό το σημείο, κάποιες πρωτοβουλίες από τη καλή σας σίγουρα δεν θα σας χαλούσαν καθόλου, όπως για παράδειγμα, ένα καλό μασάζ, μόλις έχετε ήδη βγει από το μπάνιο!

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα …άδυτα των μυαλών των γυναικών, για να πάρετε μια ιδέα. Βάλτε τον εαυτό σας απέναντι από την καλή σας και διαβάστε τη σκέψη της:

 

 

– Σκέψου αν σου αρέσουν τα παιχνίδια ρόλων. Αν όχι ξεκόλλα και συζήτησε το μαζί της, μπορεί εκείνη να θέλει και να ντρέπεται να το πει. Κυνηγός-πουλάκι, άτακτη μαθήτρια-καθηγητής, ασύδοτη νοσοκόμα-ανήμπορος ασθενής, κηπουρός-πλούσια κυρία και το πράγμα δεν έχει τέλος! Όρεξη να έχετε και φαντασία!

 

 

– Άλλο ένα ταμπού είναι η χρήση ερωτικών βοηθημάτων. Τα λέμε sex toys και κάνουν θαύματα. Οι γυναίκες πιο πονηρές από εμάς τους άνδρες και χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο… Μάλιστα το κρύβουν επιμελώς σε συρτάρια και ντουλάπες. Ωστόσο τα σεξουαλικά βοηθήματα δεν είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για σόλο χρήση. Συνδυάστε τις ιδέες σας και μη κολλήσετε να τα χρησιμοποιήσετε. Σκεφτείτε ακόμα ότι μπορεί να τις κάνετε έκπληξη ένα ζευγάρι χειροπέδες ας πούμε!

 

 

– Το αντρικό στριπτίζ τις ξεσηκώνει… Είναι ακριβώς η ίδια αίσθηση που έχει ο άντρας που αρέσκεται στον προκλητικό, ερωτικό, σεξουαλικό, αισθησιακό, γυναικείο χορό, το όμοιο ισχύει και για τη γυναίκα. Τα φύλα δεν είναι τελικά τόσο διαφορετικά όσο νομίζαμε. Στριπτίζ για όλους λοιπόν!

 

 

– Την «χείρα με τα πέντε ορφανά» που μάθαμε από παιδιά είναι καιρός να τη βγάλετε παραέξω και μιλάμε για τον αυνανισμό! Είναι κάτι που ξεσηκώνει τις περισσότερες γυναίκες! Γιατί λοιπόν να μην ενταχθεί στο σεξουαλικό παιχνίδι, αφού δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αρέσκονται στο «θέαμα»; Και μην ανησυχείτε, δεν έγινε και τίποτα αν το κάνετε μπροστά της ή αν θέλετε αφήστε την εκείνη να …παίξει με τον …μικρό σας!

 

 

– Σαδομαζοχισμός και άλλα φετίχ συνήθως αποτελούν ταμπού αλλά ξεσηκώνουν. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με τα φετίχ, ώρα λοιπόν να τα απενοχοποιήσουμε ανοιχτά. Οι «αγριάδες» στο κρεβάτι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ερωτική ζωή, αρκεί να το θέλουν και τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, μιλήστε λοιπόν ανοιχτά και πού ξέρετε, όλο και κάποια αφέντρα ή αφέντης μπορεί να ξεπηδήσει στην πορεία!

 

 

– Το τρίο… ή αλλιώς παρτούζα που λέμε! Αυτό βέβαια θέλει συζήτηση αν σας αρέσει. Συζητήστε το, δείτε ότι το θέλετε και οι δυο, ξεκαθαρίζοντας βέβαια ρητά ότι δεν αποτελεί απλώς φαντασίωση αλλά είστε έτοιμοι να περάσετε στην πράξη. Εκτός την επιθυμία, πρέπει να μπορείτε να αντιμετωπίσετε και το… μετά.

 

 

– Το πρωκτικό σεξ είναι ένα από τα διαπρεπέστερα ταμπού. Μπορεί να το θέλετε και οι δυο αλλά να μην το επιχειρείτε λόγω προκαταλήψεων ή φόβων κακοχαρακτηρισμού. Μια ανοιχτή συζήτηση μπορεί να αποκαλύψει ένα νέο πεδίο σεξουαλικής ηδονής! Και μη κολλάτε, όπως λέει ο Ασκητής δεν θα γίνεται …λιγότερο άντρας!

 

 

– Το μέγεθος των προσόντων, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί έρευνα που δημοσιεύθηκε στο sex roles απέδειξε ότι οι άνδρες όσο και αν δεν το παραδέχονται, τους απασχολεί το μέγεθος των προσόντων τους.

 

 

– Ένας στους τρεις άνδρες αντιμετωπίζει το άγχος της επίδοσης στο σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ( ΙΜΟΠ) κάθε άνδρας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του θα έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα αυτό, το οποίο, στη συνέχεια θα τους καταδιώκει. Έχει βρεθεί ότι οι άνδρες που ήρθαν αντιμέτωποι με τη απώλεια στύσης κυριεύονταν με πανικό και φόβο μήπως η κατάσταση αυτή επαναληφθεί και πάλι στο μέλλον.

 

 

– Και μη κολλάτε αν είναι πιο έμπειρη! Θα μάθετε περισσότερα πράγματα! Όπως προέκυψε από έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση journal of Sexual Medicine όσες γυναίκες είναι πιο έμπειρες στο σεξ φαίνεται ότι φέρνουν τους άνδρες σε δύσκολη θέση.