fbpx

Έτσι θα ξαναφέρεις το καυτό σεξ στη σχέση σας που έγινε …φιλική!

Έτσι θα ξαναφέρεις το καυτό σεξ στη σχέση σας που έγινε …φιλική!

Αν είσαι καιρό με τη γυναίκα σου, είτε παντρεμένος, είτε όχι τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι η σχέση πάει να γίνει περισσότερο φιλική παρά …σχέση!

Το πάθος όμως ξεθυμαίνει με τα χρόνια και τα πράγματα μπαίνουν σε μία ρουτίνα. Το σεξ γίνεται προγραμματισμένο ή βαρετό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα κάνετε την καλύτερη χαλάρωση όταν επιστρέψετε από τη δουλειά!

 

Πολλά ζευγάρια έχοντας ζήσει και τα καλά και τα κακά μαζί αγαπιούνται τόσο βαθιά που δεν μπορούν ο ένας δίχως τον άλλο. Για τις περισσότερες σχέσεις όμως η ρουτίνα είναι αυτή που σκοτώνει τον έρωτα. Παρακάτω θα δεις με ποιους τρόπους θα κρατήσεις το πάθος αμείωτο στην σχέση σου.

Υπάρχουν όμως τρόποι να διατηρήσεις την φλόγα στη σχέση ή το γάμο σου και μετά από χρόνια:

 

Παίξτε παιχνίδια μαζί

Φαντάζομαι πως η συμβουλή αυτή σε κάνει να φαντάζεσαι κάτι πονηρό. Όχι, εδώ μιλάμε για παιχνίδια έξω από την κρεβατοκάμαρα. Θυμάσαι την περίοδο που τα φτιάξατε και πηγαίνατε για bowling και άλλα παιχνίδια μαζί; Ίσως ήρθε η ώρα να ξαναρχίσετε αυτή τη συνήθεια γιατί σύμφωνα με έρευνες ο εγκέφαλος δεν ξεχωρίζει τον ενθουσιασμό από μία εξωτερική δραστηριότητα από τον ενθουσιασμό της έλξης. Για να προκαλέσεις αυτό το συναίσθημα πρέπει να αυξήσεις λίγο τον ανταγωνισμό. Για σένα αυτό σημαίνει παραγωγή περισσότερης τεστοστερόνης και για εκείνη ντοπαμίνη! Σύντομα ο ενθουσιασμός αυτός θα έρθει και στις προσωπικές σας στιγμές.

 

Θύμισε της τις καλύτερες σας στιγμές

Σαν ζευγάρι θα είχατε υπέροχες στιγμές μετά από ρομαντικές ή και απλές δραστηριότητες όπως ένα δείπνο. Επανέλαβε κάποια πράγματα που κάνατε μαζί και το σώμα θα θυμηθεί το πάθος. Ο εγκέφαλος ακόμα και με μία γνώριμη μυρωδιά μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μνήμες. Το σίγουρο είναι πως θα θυμηθείτε τα παλιά και θα αναζωπυρώσετε την φλόγα στη σχέση σας.

 

Κάντε μασάζ

Η φυσική επαφή όπως το μασάζ απελευθερώνει την οξυτοσίνη, την ορμόνη που καταπολεμά το στρες. Κάνε ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με χαμηλά φώτα και κεριά και κάντε ο ένας στον άλλο μασάζ. Μάλιστα αυτές οι βραδιές μπορούν να γίνουν η νέα σας συνήθεια και το σίγουρο είναι πως έχουν αποτέλεσμα.

 

Δώσε τον έλεγχο

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Μίσιγκαν υπάρχει αύξηση ντοπαμίνης όταν τα θηλυκά ελέγχουν το seχ. Φυσικά δεν εννοούμε να γίνεις παιχνίδι του seχ αλλά να φτιάξεις ένα παιχνίδι ρόλων που και που. Σε άλλη έρευνα φάνηκε ότι οι γυναίκες προτιμούν τα παιχνίδια με ρόλους καθηγήτριας φοιτητή και νοσοκόμας ασθενή. Δες επίσης 8 Λέξεις που θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

 

Γίνε λίγο μυστήριος

Η προσωπικότητα μας έχει πολλές πλευρές και σίγουρα το να δείξεις κάτι καινούριο θα το εκτιμήσει. Οι διαφορετικές νέες πτυχές του χαρακτήρα σου μπορούν να προκαλέσουν έλξη μέσω των νευροδιαβιβαστών! Αυτό μπορείς να το καταφέρεις απλά με τον κοινωνικό σου κύκλο. Θα μάθει για σένα νέα πράγματα αν ας πούμε βγείτε με συναδέλφους σου.

 

Δοκίμασε νέες στάσεις

Οτιδήποτε νέο κάνετε στις ιδιαίτερες στιγμές σας θα προκαλέσει αύξηση της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο της. Οι νέες στάσεις ή κινήσεις θα την ενθουσιάσουν και μπορεί να σας βγάλουν από την συνήθη ρουτίνα σας. Δες επίσης Πως θα πάρεις μεγαλύτερη φροντίδα από την κοπέλα σου!

 

Κάνε ένα μικρό διάλειμμα από το σεξ

Αν είστε καιρό μαζί λογικά έχεις μάθει όλα όσα πρέπει να κάνεις για να την ικανοποιήσεις. Όταν συμβαίνει αυτό είναι εύκολο να ξεχαστούν τα παιχνίδια και τα νάζια που οδηγούσαν κάποτε στην κρεβατοκάμαρα. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα τριών ημερών από το seχ για να υπάρχει ανυπομονησία. Μετά ξεκίνα σιγά σιγά να την πλησιάζεις όπως όταν γνωριστήκατε. Εδώ το ζητούμενο είναι να ανακαλύψετε πάλι ο ένας τον άλλο και να ξεφύγετε από την ρουτίνα.