fbpx

Έτσι θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα όταν τη βγάλεις για ραντεβού

Έτσι θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα όταν τη βγάλεις για ραντεβού

Πάμε για καφέ στο γνωστό καφέ… Πάμε για φαγητό στη γνωστή ταβέρνα ή εστιατόριο… Πάμε για ποτό στο …γνωστό μπαρ ή κλάμπ… Βασικά ούτε τουριστικό γραφείο να ήσουν!!! Αν θες λοιπόν να πρωτοτυπήσεις όταν την βγάζεις ραντεβού θα πρέπει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν με τα προσπερματικά υγρά μπορείς να την αφήσεις έγκυο!

 

Με ένα πρωτότυπο ραντεβού θα δείξεις στη κοπέλα σου ότι τη σκέφτεσαι παραπάνω και θέλεις να περνάει μοναδικά κάθε φορά που είστε μαζί.

Ακόμα με ιδιαίτερες και διαφορετικές κάθε φορά ιδέες θα μπορείτε να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και δε θα κάνετε τα ίδια και τα ίδια που οδηγούν στο να βαριέστε.

Δες μερικές ιδέες για να της προτείνεις:

 

Θερινό σινεμά

Το σινεμά στον κινηματογράφο είναι από τις πιο κλισέ επιλογές για ραντεβού, το θερινό σινεμά όμως είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία. Είναι ίσως πιο ρομαντικό, ένα είδος ραντεβού που αρκετές γυναίκες θα το έβρισκαν ως ιδανικό ραντεβού ειδικά αν ήταν σκέψη από μέρους σου!

 

Ρομαντικό πικνίκ στη φύση

Μια μικρή εξόρμηση στην εξοχή είναι επίσης έξπυνη ιδέα για να κερδίσεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας. Η ηρεμία της φύσης και τα όμορφα τοπία θα σας ενθουσιάσουν ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τις όμορφες αυτές εικόνες με λίγο φαγητό, σε στυλ πικνικ!

 

Διασκεδαστική μέρα στο λούνα παρκ

Το λούνα παρκ θα σας κάνει να ξανανιώσετε παιδιά, να περάσετε όμορφα και θα αποτελέσει αφορμή για πολλές συζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε και διασκεδαστικά πράγματα αλλά και πιο ήσυχα-ρομαντικά, επομένως ένα τέτοιο ραντεβού θα ταίριαζε στα περισσότερα ζευγάρια!

 

Κάντε βόλτα στην παραλία

Λένε πως την μεγαλύτερη ευχαρίστηση την βρίσκεις στα απλά πράγματα. Μία βόλτα στην παραλία είναι ιδανική!

 

Δοκιμάστε μαζί ένα extreme sport

Τα extreme sports είναι και για τα πιο extreme ζευγάρια. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα σπορ ανάλογα με τα γούστα σας. Η αδρεναλίνη, ο στιγμιαίος φόβος και η φυσική κίνηση θα σας ξεσηκώσει, θα σας ανανεώσει και θα σπάσει εντελώς τη ρουτίνα σας.

 

Κάντε τους τουρίστες στην πόλη σας

Είναι λίγο -εως πολύ- ντροπή αλλά από πότε έχεις να πας στην Ακρόπολη αν είσαι στην Αττική ή στον Λευκό Πύργο αν είσαι Θεσσαλονίκη; Μάλλον από το σχολείο. Μία μέρα λοιπόν, βάλτε το πρόγραμμα σαν να ήσασταν τουρίστες. Θα κάνετε μία φανταστική βόλτα, θα βγάλετε πολλές φωτογραφίες, θα γίνετε γραφικοί αλλά δεν πειράζει θα πέσει γέλιο σίγουρα!