fbpx

Έτσι θα οργανώσεις τις καλύτερες σεξο-στιγμές κλεισμένοι στο σπίτι!

Έτσι θα οργανώσεις τις καλύτερες σεξο-στιγμές κλεισμένοι στο σπίτι!

Δεν είστε κλεισμένοι σπίτι λόγω κορωνοϊού. Είστε αποκλεισμένοι σε ένα ερημικό εξοχικό επειδή …έτσι το θέλετε!!!

Κάπως έτσι είναι καλό να σκέφτεσαι και εσύ και η συντροφιά σου. Να σκέφτεστε αισιόδοξα και να πράττεται αισιόδοξα! Κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, να κυκλοφορείτε με τα απολύτως απαραίτητα και να μην ανησυχείτε για τίποτε άλλο, παρά μόνο για το τι θα φάτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο δύσκολο αλλά πόσο σημαντικό είναι να …εξομολογηθείς σε εκείνη

 

Και αισιόδοξη σκέψη σημαίνει δημιουργικά πράματα και ένα από αυτά τα δημιουργικά είναι και το σεξ! Μάλιστα επειδή θα έχετε όλο το χρόνο μπορείτε να ανακαλύψετε ή να δοκιμάσετε νέα πραματάκια διευρύνοντας ίσως τους σεξιστικούς σας ορίζοντες!

 

  1. Απολαύστε το πρωινό σεξ

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ανοίγεις τα μάτια σου, δηλαδή πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Ξέρω ότι πολλοί θέλουν πρώτα τον καφέ τους αλλά αν το κάνεις χάνεις ολη την ουσία. Μην σηκωθείς καν από το κρεβάτι και άρχισε τα χαδάκια κλπ κλπ αρκεί και εκείνη να έχει ορεξούλες. Αν δεν έχει θα είσαι μάγκας να την κάνεις να έχει…

 

  1. Το μεγαλείο των προκαταρκτικών ολημερίς

Το πρωινό σεξ είναι ωραίο γιατί είναι απλό. Μία στάση, μία κίνηση και γίνεται δουλίτσα. Περίπλοκο βάζοντας όλη σου τη φαντασία μπορείς να κάνεις για τις σεξ φάσεις όλης της υπόλοιπης μέρας! Μπορείς να προτείνεις ή να κάνεις πολλές στάσεις και άλλα πολλά!

 

  1. Γίνε εφευρετικός

Μπορεί η βασική στάση του σεξ να είναι μία, αλλά υπάρχουν επίσης και τα προκαταρκτικά. Τα οποία καλό θα ήταν να μην παραλειφθούν για το καλό και των δυο σας σε όλες τις στιγμές που θα το κάνετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Εξάλλου, αν ξέρεις τι θέλει και τι της αρέσει, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το δρόμο σου.

 

  1. Ενημερώσου …πικάντικα!

Δεν είναι ντροπή να δεις ή να δείτε πορνό! Μπορεί να πάρετε ιδέες. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι που θα δείτε. Πρόταση: Μη δείτε απλό σεξ αλλά μπείτε σε κατηγορίες όπως BDSM κλπ για να δείτε κάτι άλλο που ίσως σας ενδιαφέρει!