fbpx

Έτσι θα πείσεις την καλή σου να κάνετε μια fitness ζωή και προπόνηση μαζί!

Έτσι θα πείσεις την καλή σου να κάνετε μια fitness ζωή και προπόνηση μαζί!

Όταν θέλεις να κάνεις μια fitness ζωή αυτό δεν εξαρτάται μόνο από σένα. Μεγάλο ρόλο παίζει και το περιβάλλον στο οποίο ζεις, δηλαδή το άλλο σου μισό, η σύντροφος σου, αφού μεγάλο ρόλο παίζει η διατροφή και γενικά οι καθημερινές συνήθειες.

Τα ζευγάρια που είναι αδύνατα για παράδειγμα, δηλαδή fitness, έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και διατροφής που δεν τους τον επιβάλει κανείς, απλά έτσι λειτουργούν. Σκεφτείτε αν η σύζυγος άφηνε τον εαυτό της και καθημερινά γυρνούσαν τα πιτόγυρα και μέσα στο σπίτι… Άντε εσύ να μην παραστρατήσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης σου!

 

Έτσι λοιπόν η απόφαση να χάσεις κιλά δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τη σύντροφο σου, αφού ουσιαστικά είναι μια κοινή απόφαση που δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα προπόνησης, αλλά με την καθημερινότητα της διατροφής και των συνηθειών. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση η γυναίκα να απεχθάνεται τη γυμναστική, όμως να είναι στιλάτη και να κάνει σωστή διατροφή.

Αν θέλετε λοιπόν από κοινού να χάσετε φροντίστε να κάνετε κάποια πράγματα μαζί, όπως το πρωινό. Προσπάθησε να πείσεις την καλή σου να κάνει έστω και ελάχιστη γυμναστική το πρωί αφού όσοι κάνουν γυμναστική το πρωί, καταβάλλουν μεγαλύτερη και πιο έντονη προσπάθεια από αυτούς που το αφήνουν για πιο αργά μέσα στη μέρα. Επίσης, η άσκηση κρατά ενεργοποιημένο το μεταβολισμό σου και σε βοηθάει να καις περισσότερες θερμίδες στη διάρκεια της ημέρας.

Καθιερώστε ένα χορταστικό πρωινό που περιέχει πρωτεΐνη και φυτικές ίνες- τουλάχιστον 10 γραμμάρια από το καθένα. Μη φοβηθείς τους υγιεινούς υδατάνθρακες, αφού το γεγονός ότι τους τρως τόσο νωρίς, σημαίνει ότι θα προλάβεις να τους κάψεις αργότερα.

Συμφωνήστε στο μεσημεριανό σου γεύμα, το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει πρωτεΐνη με χαμηλά λιπαρά, φυτικές ίνες, φρέσκα λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης και ένα φρούτο για επιδόρπιο.

Συμφωνήστε για σνακ ώστε να συμπληρώσετε ένα γεύμα την ημέρα. Ένα σνακ με χορταστικές φυτικές ίνες είναι ότι πρέπει.

Καθιερώστε το πράσινο τσάι που έχει αποδειχτεί ότι μειώνει την όρεξή και αυξάνει το μεταβολισμό.

Συμφωνήστε στο βραδινό γεύμα με λίγες θερμίδες, γεμάτο με λαχανικά, πρωτεΐνη χαμηλή σε λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Δεν χρειάζεται να είστε αυτοκόλλητοι με το ζευγάρι σου για να υιοθετήσετε κάποιες υγιεινές συνήθειες.