fbpx

Έτσι θα …της κάνεις το καλύτερο σεξ στο μπάνιο

Έτσι θα …της κάνεις το καλύτερο σεξ στο μπάνιο

Το σεξ στο μπάνιο αποτελεί φαντασίωση πολλών αντρών. Στη ντουζιέρα ή στη γεμάτη με αφρόλουτρο μπανιέρα αποτελεί από τις καλύτερες φαντασιώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν ξυπνήσει η… dark site σου δες πως θα …παίξετε με σπιτικά αντικείμενα!

 

Καυτές στιγμές στο μπάνιο του σπιτιού σου ή στο δικό της δεν έχει σημασία. Όμως για να κάνεις το καλύτερο σεξ στο μπάνιο πρέπει να προσέξεις κάποια σημεία και δες ποια είναι αυτά!

 

Κι όμως μπορεί να μείνει έγκυος!

Για κάποιο περίεργο λόγο που δεν καταλάβαμε ποτέ, ο κόσμος έχει την άποψη πως επειδή το ντους είναι ανοιχτό, δεν υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος ώστε να συμβεί κάποιο… ατύχημα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απεναντίας, τα ατυχήματα που συμβαίνουν στα ντους είναι μάλιστα συχνά. Το νερό ή το σαπούνι που θα χρησιμοποιήσεις για να πλυθείς μετά την εκσπερμάτιση, δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορείς να αφήσεις έγκυο τη σύντροφό σου. Για την ακρίβεια, μάθε πως τα σπερματοζωάρια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και μπορούν να επιζήσουν πολλές μέρες στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα. Μην έχεις λοιπόν την ψευδαίσθηση ότι το αφρόλουτρο είναι αντισυλληπτικό.

 

Το νερό δεν είναι λιπαντικό

Το νερό μπορεί να μην είναι βλαβερό κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά θα απομακρύνει τα φυσικά υγρά που εκκρίνονται από τον οργανισμό και που αποτελούν τη φυσική λίπανση. Πολλοί μπορεί να θελήσουν να αντικαταστήσουν το λιπαντικό με ότι βρεθεί τριγύρω τους, όπως λοσιόν ή σαμπουάν. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή του κόλπου της, αλλά θα την πατήσεις και εσύ με ξηροδερμία. Ειδικά εκείνη, φλερτάρει περισσότερο από σένα με τον κίνδυνο. Η οποιαδήποτε αλλαγή του pH στην περιοχή της από τα σαμπουάν και τα λοιπά χημικά, θα προσελκύσει όλα εκείνα τα μικρόβια, που θα ταξιδέψουν μέσα από την ουρήθρα της προκαλώντας λοιμώξεις και κολπίτιδες. Κάτι που σίγουρα δεν θέλεις για εκείνη.

 

Προσοχή στις γλίστρες

Θα το έχεις ήδη καταλάβει αλλά δεν είναι κακό να το τονίσουμε: το μπάνιο είναι από τα πιο επικίνδυνα μέρη για να κάνεις σεξ. Και όχι μόνο επειδή είναι εύκολο να γλιστρήσεις. Το μπάνιο είναι το μέρος όπου το πέος σου φλερτάρει με ατυχήματα. Μία δική της κακή κίνηση, μπορεί να προκαλέσεις κακώσεις, μώλωπες (ναι, συμβαίνει και αυτό) και θλάσεις. Είναι κρίμα να τρέχεις στα επείγοντα περιστατικά επειδή προσπάθησες να εφαρμόσεις το Κάμα Σούτρα στο μπάνιο σου…

 

Προσοχή στα αφροδίσια

Για ακόμη μία φορά, μην νομίζεις ότι το νερό μπορεί να σε προστατέψει. Είναι άχρηστο ενάντια στην γονόρροια, τον έρπητα, τα χλαμύδια, τα κονδυλώματα, το HIV και στον υπόλοιπο αυτόν κατάλογο. Οι ερεθισμοί που τυχόν μπορούν να συμβούν στα γεννητικά σας όργανα εξαιτίας της απώλειας της φυσικής λίπανσης, αυξάνουν τον κίνδυνο για κάποια από τα παραπάνω.

 

Τα προφυλακτικά αχρηστεύονται τις περισσότερες φορές

Σίγουρα, είναι πολύ καλύτερα από το να μη φοράς καθόλου. Αλλά όταν βρίσκεσαι στο ντους, μην εναποθέσεις όλη σου την εμπιστοσύνη σε αυτό. Αν το έχεις πάρει απόφαση, φρόντισε το προφυλακτικό να βρίσκεται στο πέος σου και όχι στα δάχτυλα σου τη στιγμή που μπαίνεις στο ντους. Έχε όμως υπόψιν σου το παρακάτω: αν το νερό περιέχει μεγάλη ποσότητα χλωρίου και έχεις βάλει στο παιχνίδι μεταξύ σας τα αρωματικά έλαια και τα αφρόλουτρα, όλα τα προηγούμενα μπορούν να βλάψουν την ανθεκτικότητα του λάτεξ. Και τότε καληνύχτα.