
Έτσι κάνουν στη Καντίνα της Αννούλας, το διάσημο σάντουιτς με πανσέτα (Video)
0 comments
Σάντουιτς με πανσέτα, το διάσημο σάντουιτς της Καντίνας της Αννούλας στην Καλαμαριά έχει μια μοναδική και ντελικάτη γεύση. Το Activeman.grμπήκε στα άδυτα της Καντίνας της Αννούλας και είδε πως το φτιάχνουν.
Ένα σάντουιτς με πανσέτες λεπτοκομμένες, με ελάχιστο λίπος και καλοψημένες βαλμένες μέσα σε ζεστό ψημένο ψωμάκι.
Για να το κάνεις θέλεις τέσσερις λεπτοκομμένες πανσέτες που πρώτα όμως πρέπει να τις μαρινάρεις για λίγη ώρα. Στη συνέχεια τις ψήνεις στο γκριλ ενώ στα μισά του ψησίματος ψήνεις και το ψωμάκι.
Στη συνέχεια βάζεις μουστάρδα, κέτσαπ, ντομάτα και κρεμμύδι. Τόσο απλό αλλά τόσο γευστικό με το μυστικό να κρύβεται στη μαρινάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
H Eva Murati είναι σίγουρα η πιο hot Αλβανίδα!
Στη Κρανιά στον Όλυμπο για ξεχωριστές ορεινές αποδράσεις
Αυτό είναι το μοναδικό φρούτο που δεν συστήνεται για πρωινό!
Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει κάποτε να κάνεις στον εαυτό σου
Αυτά είναι τα ψέματα που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα αν τη θες μόνο για σεξ!
H Ferrari είναι σαν την ...αγελάδα και ο Hamilton οδηγάρα!