
Έτσι κάνουν στη Καντίνα της Αννούλας, το διάσημο σάντουιτς με πανσέτα (Video)
0 comments
Σάντουιτς με πανσέτα, το διάσημο σάντουιτς της Καντίνας της Αννούλας στην Καλαμαριά έχει μια μοναδική και ντελικάτη γεύση. Το Activeman.grμπήκε στα άδυτα της Καντίνας της Αννούλας και είδε πως το φτιάχνουν.
Ένα σάντουιτς με πανσέτες λεπτοκομμένες, με ελάχιστο λίπος και καλοψημένες βαλμένες μέσα σε ζεστό ψημένο ψωμάκι.
Για να το κάνεις θέλεις τέσσερις λεπτοκομμένες πανσέτες που πρώτα όμως πρέπει να τις μαρινάρεις για λίγη ώρα. Στη συνέχεια τις ψήνεις στο γκριλ ενώ στα μισά του ψησίματος ψήνεις και το ψωμάκι.
Στη συνέχεια βάζεις μουστάρδα, κέτσαπ, ντομάτα και κρεμμύδι. Τόσο απλό αλλά τόσο γευστικό με το μυστικό να κρύβεται στη μαρινάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Όταν παίζεις συχνά με τον «μικρούλη» σου μπορεί να γλιτώσεις τον προστάτη;
Γυμναστήριο ή παραλία; Αν μείνεις μάθε τι κερδίζεις που δεν το φαντάζεσαι!
Πως ζεσταίνεις τα λάστιχα στον παγωμένο και ξερό χειμωνιάτικο καιρό
Αυτές είναι οι περιπτώσεις που πρέπει να βγεις αμέσως από τη θάλασσα
Αυτό είναι το καλό που έκανε στον Vettel το πιο βαρετό, αλλά ωραίο, gp της χρονιάς!
#160320200