Έτσι κάνουν στη Καντίνα της Αννούλας, το διάσημο σάντουιτς με πανσέτα (Video)
0 comments
Σάντουιτς με πανσέτα, το διάσημο σάντουιτς της Καντίνας της Αννούλας στην Καλαμαριά έχει μια μοναδική και ντελικάτη γεύση. Το Activeman.grμπήκε στα άδυτα της Καντίνας της Αννούλας και είδε πως το φτιάχνουν.
Ένα σάντουιτς με πανσέτες λεπτοκομμένες, με ελάχιστο λίπος και καλοψημένες βαλμένες μέσα σε ζεστό ψημένο ψωμάκι.
Για να το κάνεις θέλεις τέσσερις λεπτοκομμένες πανσέτες που πρώτα όμως πρέπει να τις μαρινάρεις για λίγη ώρα. Στη συνέχεια τις ψήνεις στο γκριλ ενώ στα μισά του ψησίματος ψήνεις και το ψωμάκι.
Στη συνέχεια βάζεις μουστάρδα, κέτσαπ, ντομάτα και κρεμμύδι. Τόσο απλό αλλά τόσο γευστικό με το μυστικό να κρύβεται στη μαρινάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Άνετο «τριπλό» της Yamaha – Τελικά χωρίς τον Marquez η Honda… είναι πολύ πίσω!
Όλοι αγαπάμε τη μαμά μας… όμως υπάρχουν 3 τύποι super μαμάκηδων
Έτσι θα κάνεις το 2021 την καλύτερη χρονιά για σένα!
Αυτό το σαββατοκύριακο δοκίμασε αυτές τις διαφορετικές κινήσεις στο σεξ
Παίξε «πονηρά» και ανακάλυψε τα outdoor φετίχ του καλοκαιριού
Οι μοναδικές νοστιμιές του «Νικηφόρου» σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις (Video)