fbpx

Έτσι μπορείς να κάνεις φτηνές διακοπές το καλοκαίρι!

Έτσι μπορείς να κάνεις φτηνές διακοπές το καλοκαίρι!

Πως μπορείς να κάνεις φτηνές διακοπές το καλοκαίρι; Είναι ένα ερώτημα που σίγουρα απασχολεί τους περισσότερους.

Η λύση είναι σχετικά απλή. Κάνεις ένα υπολογισμό των οικονομικών σου και αρχίζεις να ψάχνεις από την άνοιξη!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tip για να οργανώσεις την τέλεια εξόρμηση την τελευταία στιγμή!

 

Σου παραθέτουμε πρακτικούς και έξυπνους τρόπους ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα.

 

  1. Κλείσε τις διακοπές σου μέσω τουριστικού πρακτορείου

Κάνε κράτηση για τις διακοπές σου μέσω τουριστικού πρακτορείου θα εξοικονομήσεις χρήματα και θα βρεις και καλές προσφορές τόσο για Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό. Ιδίως εάν δεν κλείσεις τελευταία στιγμή τις διακοπές σου θα βρεις οικονομικές και συμφέρουσες προσφορές και έτσι δεν θα σου βγει μια περιουσία η καλοκαιρινή σου ξεκούραση!

 

 

  1. Προτίμησε βίλες και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ναι  προτίμησε βίλες ή μεγάλα ενοικιαζόμενα δωμάτια  ιδίως αν είσαι μεγάλη παρέα  καθώς έτσι θα μοιραστείτε όλοι τα έξοδα και θα σου βγει οικονομικά.

 

  1. Οι μικρές ώρες είναι και φθηνότερες

Είναι λίγο βάρβαρο εάν πρέπει να ξυπνήσεις στις 4 το πρωί για να προλάβετε το πλοίο ή το αεροπλάνο όμως τότε είναι φθηνότερες οι τιμές. Όπως επίσης οικονομικά είναι και αργά τη νύχτα.

 

 

  1. Νοίκιασε αυτοκίνητο

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά χρήματα που θα έδινες για τα ταξί από και προς το αεροδρόμιο ή για να επισκεφτείς τον τόπο των διακοπών σου και άσε που τα εισιτήρια των πλοίων με το αυτοκίνητο  κοστίζουν μία περιουσία. Οι τιμές για αν απλό αυτοκίνητο μικρού κυβισμού κυμαίνονται από 20 έως 30 ευρώ την ημέρα.

 

  1. Κάμπινγκ

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά και οργανωμένα κάμπινγκ που θα σε αφήσουν έκπληκτο από την καθαριότητα και την οργάνωση τους. Μπορείς να πάρεις την παρέα σου και πας σε κάμπινγκ  το μόνο που χρειάζεσαι είναι σκηνή καρέκλες ψυγειάκι και καλή παρέα! Το κόστος φυσικά κυμαίνεται ανάλογα με το κάμπινγκ  υπολόγιζε περίπου 30 με σαράντα ευρώ στη περίπτωση που θέλεις ρεύμα και αυτοκίνητο .