fbpx

Ανακάλυψε πως το σεξ που κάνεις προδίδει ότι είσαι ερωτευμένος

Ανακάλυψε πως το σεξ που κάνεις προδίδει ότι είσαι ερωτευμένος

Ο έρωτας είναι περίεργο πράμα και όπως ξέρουμε χτυπάει ξαφνικά! Και εσύ μεν μπορεί να θέλεις να το κρύψεις από την εκλεκτή σου ή ακόμα και από τον εκλεκτό σου, όμως το σώμα σου σε προδίδει ειδικά την ώρα που κάνεις σεξ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι χειρότερες στιγμές της ημέρας για να κάνεις sexting

 

Όταν είσαι απόλυτα εξοικειωμένος με κάθε μικρή λεπτομέρεια στο σώμα του συντρόφου σου, όταν υπάρχουν βαθιά αισθήματα μεταξύ σας και φτάσετε στο σημείο να γνωρίζει τόσο καλά ο ένας τον άλλον, το σεξ μετατρέπεται σε έρωτα κι ο έρωτας με την σειρά του, γίνεται η υπέρτατη απόλαυση.

Δες τι παίζει

 

  1. Η σύνδεσή είναι πιο βαθιά από μια απλή σαρκική επαφή.

Το σεξ όντας ερωτευμένος είναι κάτι παραπάνω από μία απλή φυσική δραστηριότητα. Είναι σαν ιεροτελεστία. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω ή είναι επειδή το έχω ζήσει και μόνο ως τέτοιο μπορώ να το περιγράψω. Πέρα από την απόλαυση και την ηδονή που θα οδηγήσει και τους δυο σας σε δυνατούς οργασμούς, η σύνδεση που επιτυγχάνεται μεταξύ σας εκείνη την στιγμή, είναι βγαλμένη από έναν άλλο κόσμο. Ένα κόσμο απόλαυσης…

 

  1. Το απολαμβάνεις ξανά και ξανά και ξανά με τον ίδιο άνθρωπο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κάνεις αληθινό και γεμάτο νόημα σεξ, με τον άνθρωπο που αγαπάς. Και μάλιστα θέλει να σε κάνει ευτυχισμένο τόσο στο κρεβάτι, όσο κι εκτός κρεβατιού.

 

  1. Αφήνεις τις ανασφάλειες για το σώμα σου στην άκρη.

Το σεξ με μια νέα γνωριμία είναι συχνά εκνευριστικό. Όταν όμως είσαι ερωτευμένος παραμερίζεις τις ανασφάλειές σου στην άκρη και κάνεις το σεξ πολύ πιο απολαυστικό και δίνεσαι άνευ όρων.

 

  1. Εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο

Όταν δίνεις τον εαυτό σου απόλυτα υπάρχει ένα είδος εμπιστοσύνης μεταξύ σας που δεν συναντάς στο ευκαιριακό σεξ. Η εμπιστοσύνη στο κρεβάτι είναι σημαντική γιατί αφήνεσαι χωρίς να ανησυχείς για το γεγονός ότι είσαι ευάλωτος στα χέρια της.

 

  1. Δεν φοβάσαι να ζητήσεις αυτά που θέλεις.

Κανονικά έτσι πρέπει να είναι εξαρχής, αλλά λέμε τώρα. Να έχεις την άνεση να ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου και να λες τι θέλεις.

 

  1. Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα μετά από μία φορά κακού σεξ.

Αν σου συμβεί κάτι τέτοιο σε φάση ευκαιριακού σεξ, τότε θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Δεν είναι και η πιο άνετη συζήτηση που μπορείς να κάνεις βέβαια, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάσαι να την κάνεις μαζί της. Στο κάτω κάτω μία μέρα κακού σεξ ήταν και δεν ακυρώνει όλες τις προηγούμενες απίστευτες εμπειρίες που ζήσατε μαζί.

 

  1. Γελάτε με την καρδιά σας.

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γελάς δίχως λόγο και αιτία; Είναι πολύ διασκεδαστικό να ξέρεις ότι έχεις την απόλυτη άνεση και να γελάς σαν χαζός η χωρίς να σε περάσει για φρικιό.

 

  1. Δεν θα χρειαστεί να πας πουθενά μετά το σεξ.

Το ευκαιριακό σεξ μπορεί να είναι πολύ άβολο μερικές φορές. Όπως για παράδειγμα όταν αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να βάλεις τα ρούχα σου και να φύγεις αμέσως μετά αφού έκανες σεξ. Με τον άνθρωπό σου αυτό φυσικά δεν ισχύει. Απόδειξη ότι κοιμάστε μαζί μετά από έναν απίστευτο γύρο σεξ.

 

  1. Ο ρομαντισμός δεν τελειώνει μετά την πράξη.

Αγκαλίτσες, φιλάκια, γλυκά λόγια και ο ρομαντισμός καλά κρατεί. Αυτά τα συναισθήματα και οι πράξεις αγάπης δεν λαμβάνουν χώρο μόνο στο κρεβάτι σας αλλά σε οποιαδήποτε στιγμή της σχέσης σας.

 

  1. Το σεξ μετατρέπεται στην επιτομή της εξερεύνησης.

Αν έχεις kinky διαθέσεις, ποια καλύτερη επιλογή να το πραγματώσεις; Έχεις το πλεονέκτημα της ασφάλειας και της εξερεύνησης χωρίς όρια όλων εκείνων των νέων εμπειριών που θες να βιώσεις δίχως να έχεις τον φόβο της αμηχανίας όπως θα είχες αν είχες να κάνεις με κάποιον άγνωστο.