fbpx

Ανακάλυψε τι κερδίζεις αν είσαι ένας πραγματικά ρομαντικός άντρας

Ανακάλυψε τι κερδίζεις αν είσαι ένας πραγματικά ρομαντικός άντρας

Ρομαντικές δεν είναι μόνο οι γυναίκες αλλά και πολλοί άντρες. Κάποιοι όμως θεωρούν ότι ο ρομαντισμός δείχνει αδυναμία χαρακτήρα και κάποιοι άλλοι είναι απλώς από τη φύση τους… χωρίς ρομαντισμό μέσα τους!

Υπάρχουν και άντρες που διακατέχονται από τάσεις ρομαντισμού και μάλιστα σαν ερωτεύονται, τους βγαίνει σε μεγάλο βαθμό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο σέξι νομίζεις ότι δείχνεις στα μάτια των γυναικών; – Μέτρα και δες!

 

Τον ρομαντικό άντρα τον γουστάρουν οι γυναίκες πολύ περισσότερο από έναν «πεζό» άνθρωπο!

Τι σημαίνει να είσαι ένας ρομαντικός άντρας; Τι είναι αυτό που στο τέλος σε κάνει να κερδίζεις;

Θα ερωτευτείς τουλάχιστον μια φορά κεραυνοβόλα. Ή τουλάχιστον θα νομίζεις ότι ερωτεύτηκες. Το αποτέλεσμα; Άμα απορριφθείς θα πονέσεις πιο πολύ από το συνηθισμένο  ενώ άμα το άλλο άτομο δείξει ενδιαφέρον, θα πρέπει να κρύψεις τον υπερβολικό –για την χρονική συγκυρία- συναισθηματισμό σου.

Θα αποφύγεις με κάθε τρόπο να δεις ρομαντική ή δραματική ταινία με παρέα εκτός αν είσαι με το ταίρι σου. Αυτές οι ταινίες φτιάχτηκαν για να ξεδίνουν μόνες στο κλάμα οι ρομαντικές ψυχές ετούτου του πλανήτη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις να δεις τέτοιου είδους ταινία με μεγάλη παρέα ή στο σινεμά, γιατί το πιθανότερο είναι πως θα βουρκώσεις και αυτό δεν θες να το δούνε οι άλλοι παρά μόνο ίσως το ταίρι σου αν και στις περισσότερες των περιπτώσεων τέτοιες ταινίες όπως τον «Χάτσικο» προτιμάς να τις βλέπεις μόνος σου.

Θα βλέπεις πάντα την θετική πλευρά των ανθρώπων. Εκεί δηλαδή που οι περισσότεροι αναζητούν τα ψεγάδια, εσύ θα βλέπεις τα προτερήματα. Αυτό θα σε κάνει τον φίλο που όλοι θα ήθελαν και όταν γνωρίσεις ένα ταίρι που δεν τρομάζει από τον συναισθηματισμό σου, θα ανταμειφτείς.

Όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά, αυτό το προτέρημα του ρομαντισμού θα σε κάνει άψογο γονιό.

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, εσύ θα φέρνεις πάντα την ελπίδα. Ναι, είναι δύσκολο να είσαι ρομαντικός σε μια κοινωνία που έχει απορρίψει το συναίσθημα. Όμως όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και η λογική δείχνει πως δεν θα υπάρξει άσπρη μέρα για πολύ καιρό ακόμα, εσύ θα φέρνεις την αισιοδοξία. Γιατί αν είναι να περάσεις μια δύσκολη φάση, τουλάχιστον ας την περάσεις χαμογελώντας!