fbpx

Αν έχεις αυτά τα 10 χαρακτηριστικά είσαι ακαταμάχητος!

Αν έχεις αυτά τα 10 χαρακτηριστικά είσαι ακαταμάχητος!

Οι γυναίκες αγαπούν τους άνδρες με συγκροτημένη προσωπικότητα και μεγάλη καρδιά, αλλά υπάρχουν φυσικά χαρακτηριστικά που βρίσκουν αρκετά σέξι. Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους άντρες αρσενικά είναι τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν περισσότερο τις γυναίκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αποφύγεις τη δυσάρεστη «τρίτη επαφή» με τον …κερατά!

 

Μερικοί άνδρες περνούν χρόνια συγκεντρώνοντας λεφτά μόνο για να διαπιστώσουν ότι το ποσό των μετρητών τους καθιστά δύσκολο να βρουν μια γυναίκα που τους εκτιμά για τον χαρακτήρα τους. Η ταμειακή ροή και τα ακριβά αξεσουάρ δεν προσελκύουν γυναίκες αξίας. Η αρρενωπότητα, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ ελκυστική για τις γυναίκες υψηλής ποιότητας, καθώς είναι μια κατευθυντήρια ενέργεια που διεισδύει μέσα από την αντίσταση, επιδιώκοντας να επιτύχει ένα αποτέλεσμα.

 

 

Εδώ είναι δέκα ακαταμάχητα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν σέξι.

 

  1. Αυτοπεποίθηση

Οι γυναίκες αγαπούν να βλέπουν επιδείξεις αυτοπεποίθησης. Οι άνδρες που αναλαμβάνουν μια κατάσταση, λαμβάνουν αποφάσεις και αντιμετωπίζουν προβλήματα, κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες προσελκύονται περισσότερο από τους άνδρες που ποζάρουν σε όμορφα διαμερίσματα και ακριβά αυτοκίνητα καθώς τα κάνουν να φαίνονται πλούσια. Οι αδύναμοι και αδιάφοροι άντρες βρίσκονται πάντα στη ζώνη των φίλων επειδή οι γυναίκες μπορεί να μην προσελκύονται σωματικά απέναντί ​​τους.

 

  1. Υπευθυνότητα

Οι γυναίκες αγαπούν τους άνδρες που δεσμεύονται και ακολουθούν. Η υπευθυνότητα προσελκύει τους άνδρες στις γυναίκες, καθώς στέλνει ένα θετικό μήνυμα ότι θα κάνουν έναν υπέροχο σύζυγο. Προσπαθήστε να την ευχαριστήσετε, ακόμα και αν αυτό είναι να πάρετε γάλα στο δρόμο προς το σπίτι της. Οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζουν ότι μπορείτε να είστε καλός πατέρας και καλός ρόλος για τα μελλοντικά σας παιδιά.

 

 

  1. Γερό και στιβαρό σώμα

Οι μύες είναι ένα στοιχείο αρρενωπότητας που δεν περνά απαρατήρητο από τις γυναίκες. Οι γυναίκες προσελκύονται από άνδρες με ευρύς ώμους, μια στενή μέση και κοιλιακούς, καθώς είναι ένα σημάδι της δύναμης ενός αρσενικού σώματος.  Δεν χρειάζεται να είστε bodybuilder ή να περάσετε ώρες στο γυμναστήριο, αλλά ένα λιπαρό σώμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες. Για να πάρει τη μορφή αρχίστε λίγη εκγύμναση και τρώτε υγιεινά για την εξάλειψη του λίπους της κοιλιάς.

 

  1. Εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια

Η ειλικρίνεια δείχνει σε μια γυναίκα πως έχετε τη δυνατότητα να είστε καλός άνθρωπος και ένας αξιοπρεπής σύντροφος. Πρέπει να μάθετε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τη γυναίκα σας, ώστε να μπορεί να σας εμπιστευτεί. Οι γυναίκες αγαπούν τους ανθρώπους που είναι ανοιχτοί σε αυτές για τις αδυναμίες, τις προκλήσεις και τους αγώνες τους καθώς αισθάνονται ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν και με τα πιο σκοτεινά μυστικά τους. Η εμπιστοσύνη την καθησυχάζει ότι δεν θα πάτε πουθενά.

 

 

  1. Αίσθηση του χιούμορ

Το χιούμορ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για κάθε γυναίκα, οπότε αν μπορείτε να την κάνετε να γελάσει, έχετε πολλά μπόνους. Μια μελέτη έχει δείξει ότι οι γυναίκες βρίσκουν την αίσθηση του χιούμορ στους άνδρες ως ένα σημάδι της νοημοσύνης. Ένα χαμόγελο σε έναν τύπο δείχνει ότι είναι ένας καλός άνθρωπος και μπορεί εύκολα να χειριστεί αγχωτικές καταστάσεις στη ζωή.

 

  1. Πάθος και σκοπός

Όντας παθιασμένοι με κάτι αποδεικνύει ότι νοιάζεστε για κάτι πέρα ​​από τον εαυτό σας. Ο σκοπός σας μπορεί να είναι μια σειρά από πράγματα που περιλαμβάνουν ένα πάθος για τη μουσική, την ανθρωπότητα ή την τέχνη. Μπορεί να είναι η επιθυμία να αλλάξετε τον κόσμο, να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας ή το σπίτι σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας για το τι είστε πιο παθιασμένοι για να μπορείτε να ανακαλύψετε και να συνδεθείτε με το σκοπό σας. Αν είστε παθιασμένοι με την καριέρα σας και είστε επιτυχείς, αυτό θα προσθέσει στο σεξαπίλ σας επειδή δείχνει στις γυναίκες πως ακολουθείτε τους στόχους και τα επιτεύγματά σας.

 

 

  1. Το να είστε καλός στο κρεβάτι

Οι γυναίκες προσελκύονται περισσότερο από τους άνδρες που έχουν να κάνουν με την ανοικτή σεξουαλική επικοινωνία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες αγχώνονται να μιλήσουν ανοιχτά και ειλικρινά για το τι θέλουν στο κρεβάτι από το φόβο μη φανούν αναξιόπιστες. Εάν βλέπετε ότι δεν αποδίδεται αναζητήστε τροφές και τρόπους που αυξάνουν την τεστοστερόνη και την λίμπιντο.

 

  1. Η αγάπη και ο ρομαντισμός

Οι γυναίκες θέλουν άντρες που είναι στοργικοί και τρυφεροί. Ο ρομαντισμός και η εμφάνιση της επιθυμίας για τη γυναίκα σας αποκαλύπτουν μια πιο ήπια και ευάλωτη πλευρά σας που τη βρίσκει ακαταμάχητη. Η προθυμία σας να περάσετε χρόνο μαζί της και να την ακούσετε είναι αυτό που βρίσκει πιο σέξι σε εσάς. Δεν πρέπει απλώς να είστε στοργικός προς την ίδια αλλά και προς τους άλλους. Μερικά από τα πράγματα που κάνουν τις γυναίκες να λιώσουν για έναν άνδρα περιλαμβάνουν βοήθεια στους ηλικιωμένους, παίζοντας με παιδιά και δείχνοντας αγάπη προς τα ζώα. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες προσελκύονται περισσότερο από άνδρες με σκύλους.

 

  1. Όμορφο πρόσωπο

Οι γυναίκες βρίσκουν ωραίους τους άνδρες με συμμετρικό πρόσωπο, τετράγωνα σαγόνια, ψηλά ζυγωματικά και ένα φαρδύ πηγούνι εξαιρετικά σέξι. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ένα συγκεκριμένο χρώμα ματιών στον ιδανικό τους άνθρωπο και τα μάτια σας μπορούν να πουν σε μια γυναίκα αν είστε ευγενικός ή πρόσχαρος. Η καλή εμφάνιση μπορεί να είναι ένας παράγοντας. Ωστόσο, οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες επιλέγουν ωραίους τύπους για καλοπέραση, όχι μακροχρόνιες σχέσεις. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας είναι να χαμογελάτε περισσότερο.

 

 

  1. Σεβασμός

Τελευταίο αλλά η εξαιρετέο χαρακτηριστικό. Οι γυναίκες θέλουν έναν άνδρα που να τις σέβεται, όπως τις σέβεται και ο πατέρας τους. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι είναι το πρώτο πρότυπο άνδρα που έχουν στη ζωή τους. Να μην εκθέτετε τη γυναίκα σας με άσχημη συμπεριφορά που την προσβάλλει είτε έμμεσα είτε άμεσα. Μην την κακοχαρακτηρίζετε και μην κάνετε το μεγάλο λάθος να την ντροπιάσετε μπροστά σε κόσμο. Η γυναίκα θα εκτιμήσει περισσότερο από τον καθένα έναν άνδρα που την αποδέχεται με τα ελαττώματά της και είναι κύριος απέναντί της.

 

Συμπέρασμα

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά και συμπεριφορές δεν επηρεάζουν τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο επειδή κάθε γυναίκα φαίνεται να εκτιμά διαφορετικά πράγματα. Συχνά η έλξη δεν οφείλεται σε ένα από τα γνωρίσματα αλλά σε δύο ή περισσότερα. Εν πάση περιπτώσει, η αρρενωπότητα είναι ένας μαγνήτης για τις γυναίκες, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε αυτό τα χαρακτηριστικό για να φαίνεστε σέξι σε μια γυναίκα.