fbpx

Αν γνωρίζεις τις βασικές διατάσεις μάθε και αυτές και κάνε το καλύτερο stretching

Αν γνωρίζεις τις βασικές διατάσεις μάθε και αυτές και κάνε το καλύτερο stretching

Οι ειδικοί φυσικής αγωγής ισχυρίζονται ότι οι ασκήσεις stretching, είναι το μέρος της προπόνησης που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να παραλείπουν. Παρόλα αυτά, πρέπει να γνωρίζετε πως οι σωστές διατάσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πώς οι μύες σας ανταποκρίνονται κατά τη διάρκεια της άσκησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές οι παραλλαγές στις κάμψεις θα σου δώσουν το πιο δυνατό στήθος

 

Οι διατάσεις, θερμαίνουν τους μυς σας και οι ζεστοί μύες είναι πιο εύκαμπτοι για αυτό το λόγο προτιμούμε να τις κάνουμε στην αρχή και στο τέλος της προπόνησης. Υπάρχουν πολλά οφέλη που προσφέρουν οι διατάσεις. Δεν βοηθάνε μόνο να αυξήσετε την ευελιξία σας, η οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας φυσικής κατάστασης, αλλά μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη στάση σας, να μειώσουν τον άγχος, καθώς και να περιορίσουν τους χρόνιους πόνους του σώματος.

Διατάσεις υπάρχουν πάρα πολλές και οι περισσότεροι από μας γνωρίζουν τις βασικές, συνολικά πέντε με έξι διατάσεις στην αρχή ή στο τέλος της προπόνησης.

Δες λοιπόν και αυτές τις διατάσεις εμπλούτισε τις; Γνώσεις σου και κάνε πιο αποδοτική την προπόνηση σου με καλύτερο stretching: