fbpx

Αν είσαι μάγκας έτσι θα πρωτοτυπήσεις ερωτικά αυτό το καλοκαίρι

Αν είσαι μάγκας έτσι θα πρωτοτυπήσεις ερωτικά αυτό το καλοκαίρι

Αν είσαι μεταξύ 20 και 25 να προσέχεις! Αν είσαι μεγαλύτερος και πας διακοπές με την καλή σου… πρωτοτύπησε ερωτικά! Πως θα το καταφέρεις;  Διάβασε να μάθεις!

Το καλοκαίρι είναι ίσως η πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Είτε πάμε διακοπές με τη παρέα, είτε με τη σύντροφο! Μπορεί βέβαια να αισθάνεσαι το γνωστό «φτουξελευτερία» αλλά χρειάζεται προσοχή και πολύ μάλιστα ειδικά αν είσαι ελεύθερος και έχεις ξεφτιλίσει το onestand.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η μοναδική στάση για να κάνεις το καλύτερο outdoor sex!

 

Αν είσαι με τη φίλη ή τη μέλλουσα σύζυγό, εκεί αλλάζουν τα πράγματα…. Εκεί θέλει τρόπο, τρόπο να την εντυπωσιάσεις για ακόμα μια φορά!

Καλοκαίρι και σεξ είναι ουσιαστικά δύο έννοιες συνυφασμένες. Στατιστικά πό τους 600 νέους ηλικίας 25-35 ετών που απευθύνθηκαν στην Ανοιχτή Γραμμή Βοήθειας και Στήριξης της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, το 67% είπαν πως κάνουν περιστασιακό σεξ και επιδίδονται στην εναλλαγή συντρόφων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Οι πιο τρελές διακοπές γίνονται όταν είσαι μεταξύ 20 και 25 χρόνων. Εκεί είναι που γίνονται και τα μεγαλύτερα λάθη! Οι νέοι αυτών των ηλικιών φεύγουν μόνοι με τους φίλους τους για διακοπές σε κάποιο νησί, έχοντας στο μυαλό και την αναζήτηση του φλερτ και του σεξ, εάν δεν έχουν μαζί το ταίρι τους. Συνήθως οι σχέσεις αυτές διαρκούν όσο οι διακοπές ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις συνεχίζονται και μετά!

Η ερωτική μανία των νεαρών πολλές φορές εγκυμονεί κινδύνους αφού πολλές φορές το προφυλακτικό θεωρείται …περιττό …ρούχο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Σε μεγαλύτερες ηλικίες τα πράγματα αλλάζουν. Από 25 έως 30 χρόνων ο άνδρας δίνει εύκολες υποσχέσεις για σχέση που στο τέλος δεν τις τηρεί! Έτσι, μπορούν εύκολα να διαγράψουν μια σχέση που δημιούργησαν στις διακοπές και να επιστρέψουν στην καθημερινότητα και στους φίλους τους.

Οι άνδρες από 25 έως και 35 χρόνων ενδέχεται να έχουν σχέση που ίσως να οδηγήσει σε γάμο στο μέλλον. Έτσι πάνε διακοπές με την καλή τους. Η ερωτική απόδραση από τα συνηθισμένα στάνταρ είναι κάτι που εντυπωσιάζει τη γυναίκα! Και συνηθισμένα στάνταρ δεν είναι ο έρωτας στο δωμάτιο ή τα ερωτικά παιχνίδια στο δωμάτιο. Δωμάτια υπάρχουν και στις πόλεις. Στις διακοπές υπάρχουν δεκάδες σημεία, που μπορείς να ανακαλύψεις και να εντυπωσιάσεις με την τολμηρότητα και την εφευρετικότητα! Όπως για παράδειγμα μια φυσική σπηλιά σε μια απομονωμένη παραλία”,” ένα  κάστρο του προηγούμενου αιώνα που δεν αναπαλαίωσαν οι υπηρεσίες του κράτους και πολλά αλλά που πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου για να πρωτοτυπήσεις!