fbpx

Αν εκείνη ξέρει έτσι θα σε κάνει να βιώσεις τον τέλειο οργασμό !

Αν εκείνη ξέρει έτσι θα σε κάνει να βιώσεις τον τέλειο οργασμό !

Λέμε ότι η …χείρα με τα …ορφανά αν πετύχει σε κάνει να βιώσεις τον τέλειο οργασμό, όμως υπάρχει και άλλος τρόπος να τον βιώσεις, αρκεί εκείνη να ξέρει τι κάνει ώστε να σε κάνει να σπαρταράς από ικανοποίηση!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι αιτίες αν δεν ευχαριστιέσαι το σεξ!

 

Πως όμως εκείνη μπορεί να σε κάνει να έχεις τον τέλειο οργασμό που φυσικά είναι πολύ διαφορετικός από εκείνο των γυναικών.

 

Δες λοιπόν τι παίζει με τον ανδρικό οργασμό:

Στους άνδρες ο οργασμός λειτουργεί σε δύο κύριες φάσεις, στην πρώτη, ο άνδρας βιώνει και νιώθει ότι ’έρχεται’ η εκσπερμάτιση, που γίνεται αναπόφευκτη, με την αποβολή υγρού από τη σύσπαση μιας ομάδας μυών στα τοιχώματα των εσωτερικών οργάνων αναπαραγωγής του, όπως της επιδιδυμίδας, του σπερματικού πόρου, των σπερματικών κυστιδίων και του προστάτη. Η σύσπαση των μυών αυτών έχει ως αποτέλεσμα την έκκριση και την αποθήκευση σπερματικού υγρού στο πίσω μέρος τους ουρήθρας.

Ετσι, ακολουθεί η δεύτερη φάση λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από την πρώτη. Πρόκειται για ρυθμικές συσπάσεις, περίπου μέχρι εφτά τον αριθμό, των γραμμωτών μυών της βάσης του πέους. Με αυτές τις συσπάσεις εκτινάσσεται το σπερματικό υγρό, διερχόμενο από την ουρήθρα, υπό μορφή ριπών, με την πλήρη ολοκλήρωση της εκσπερμάτισης.

Κατά τη στιγμή της ανδρικής εκσπερμάτισης οι χαρακτηριστικές κινήσεις του πέους, που εκτινάσσει το σπερματικό υγρό, γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτές και βιώνονται σαν ευχάριστο ηδονικό συναίσθημα από τη γυναίκα, που δέχεται ενδοκολπικά αυτές τις κινήσεις, εάν ο άνδρας κορυφώνει μέσα στον κόλπο της. Το αναφέρω ως μεγάλης σημασίας ψυχολογική συμμετοχή για την ευχαρίστηση των δύο συντρόφων, που ’κόβονται’ άσχημα όταν ο άνδρας τραβιέται για να ολοκληρώσει έξω από τον κόλπο.

 

 

Ετσι, με την πλήρη ολοκλήρωση της οργασμικής εκσπερμάτισης του άνδρα επέρχεται μία γλυκιά χαλάρωση, σαν αίσθημα ανακούφισης και ηρεμίας. Πολύ γρήγορα ο άνδρας επανέρχεται και ’παγώνει’ από τη σεξουαλική του ένταση, έτσι ώστε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να ξεχάσει τη σεξουαλική του επαφή, αφού το πάθος και η έντασή του έχουν φύγει.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου ο άνδρας βιώνει το συναίσθημα του οργασμού χωρίς να έχει εμφανή εκσπερμάτιση. Ακόμη ένα σημαντικό θέμα για τον άνδρα είναι ο χρόνος της επερχόμενης εκσπερμάτισης, π.χ. είναι πολύ γρήγορη ή πολύ αργή. Χαρακτηριστικά στοιχεία της ανδρικής εκσπερμάτισης είναι η ποσότητα του σπέρματος, που έχει να κάνει με το χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που εκσπερμάτισε ο άνδρας, από την αισθησιακή συμμετοχή της ηδονής που νιώθει και φυσικά από την ψυχολογική και σωματική του κατάσταση, όπως π.χ. εάν είναι κουρασμένος.

Αξιοσημείωτο είναι να πούμε ότι ο άνδρας μπορεί να φτάσει στην εκσπερμάτιση με ερωτικές φαντασιώσεις και μόνο, χωρίς να αγγίξει το πέος ή να έχει ερωτική επαφή. Αυτό έχει να κάνει με τα εγκεφαλικά του κέντρα και την έντονη συγκέντρωση, που μπορεί να φτάσει στον καλούμενο ’διανοητικό οργασμό’.

Εχει επίσης αποδειχθεί κλινικά και πειραματικά πως η εκσπερμάτιση μπορεί να συμβεί χωρίς στύση.

Σημαντικής σημασίας για τον άνδρα είναι οι νυχτερινές ονειρώξεις ή ’ρεύσεις’, που συμβαίνουν κυρίως κατά την εφηβική περίοδο. Οχι βέβαια ότι και στην ενήλικη ζωή δεν υπάρχουν, αλλά είναι πιο σπάνιες, λόγω της σεξουαλικής δραστηριότητας που ενεργοποιείται.

Ο οργασμός στον άνδρα έχει συνδεθεί ψυχολογικά με τη σεξουαλική του ικανοποίηση και καταξίωση και θεωρείται το καλό τέλος μιας έντονης σεξουαλικής επαφής. Η εκσπερμάτιση είναι το συμβολικό δώρο της ψυχικής έκστασης της ανδρικής κορύφωσης – ηδονής και η ποσότητα του σπέρματος δείχνει το αίσθημα ευχαρίστησης που εισέπραξε ο άνδρας τελειώνοντας…