fbpx

Αν θέλεις να …απογειώσεις μια ψηλή… μάθε 5 super tips

Αν θέλεις να …απογειώσεις μια ψηλή… μάθε 5 super tips

Η μεγάλη διαφορά ύψους μπορούν να δυσκολέψουν τις σεξουαλικές σχέσεις. Για να επιχειρήσεις κάτι τόσο απλό όσο ένα φιλί, πρέπει να σκύψεις ή να τη σηκώσεις στα χέρια σου. Και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απογοητευτικά στην κρεβατοκάμαρα, όταν προσπαθείς να κάνεις μια σεξουαλική στάση τόσο απλή όσο το ιεραποστολικό με συνέπεια εκείνη να μην κοιτάει τα μάτια σου, αλλά τις τρίχες στο στήθος σου. Ή το ταβάνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μέτρα πόσο «αφέντης» είσαι και αν την ανάβεις πραγματικά!

 

Επειδή προφανώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το ύψος σου, θα πρέπει να εστιάσεις στο να λύσεις το πρόβλημα στο σεξ. Παρακάτω, σου προτείνουμε πέντε στάσεις που το ύψος δεν έχει καμία σημασία.

 

  1. Αντίστροφη αναβάτης

 

Αναβάτης γιατί εκείνη θα είναι από πάνω, αντίστροφη γιατί θα είναι γυρισμένη πλάτη. Αυτή η στάση, δοκιμασμένη και αποτελεσματική, δεν απαιτεί να είσαι κοντά σε ύψος με την κοπέλα σου και σου δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσεις χωρίς σκέψεις του στυλ «πώς να το κάνω αυτό για να βολέψει;».

 

 

  1. Στο τραπέζι

 

Και όταν λέμε στο τραπέζι, δεν εννοούμε μόνο αυτό, αλλά και οποιαδήποτε επιφάνεια σε βολεύει εσένα αναλόγως το ύψος σου. Προτιμότερο η κοπέλα σου να είναι ξαπλωμένη. Όση διαφορά κι αν έχετε, σε αυτή τη στάση δεν πρόκειται καν να το αντιληφθείς.

 

  1. Στα πλάγια

 

Έχοντάς την στα πλάγια και πλάτη, είναι από τις ιδανικές στάσεις και για να την ευχαριστήσεις και για να μην σας δυσκολέψει. Άλλωστε, όταν βρίσκεσαι στο πλάι δεν χρειάζεται να κολλάς πάνω της ή αυτή πάνω σου. Η στάση σου δίνει αρκετές δυνατότητες προσαρμογής και παραλλαγής.

 

 

  1. Καθιστοί

 

Εσύ κάθεσαι στο κρεβάτι και την φέρνεις επάνω σου. Ιδανικό είναι να μη στηρίζεσαι κάπου αλλά να ισορροπεί ο ένας τον άλλο. Η στάση αυτή βέβαια ταιριάζει κυρίως στα ζευγάρια με ψηλό άνδρα και κοντή γυναίκα.

 

  1. Στα τέσσερα

 

Η στάση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει. Κι όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται πάνω στο κρεβάτι, μπορείς να κάνεις παραλλαγές με λίγη και μόνο φαντασία. Ανέβασέ την στο κρεβάτι ή σε επιφάνεια που ταιριάζει στο ύψος σου και εσύ είτε κάτσε όρθιος είτε με το ένα πόδι σηκωμένο στην επιφάνεια που κάθεται και η κοπέλα σου. Και μη σου φαίνεται κουραστικό. Η απόλαυση που θα κερδίσεις τόσο εσύ όσο και η κοπέλα σου θα αξίζουν τον κόπο.