fbpx

Αν σου έχει γίνει ανυπόφορη μάθε πως θα την χωρίσεις ανώδυνα!

Αν σου έχει γίνει ανυπόφορη μάθε πως θα την χωρίσεις ανώδυνα!

Σου έχει γίνει ανυπόφορη; Έχεις φτάσει στο σημείο να μην την αντέχεις. Αν λοιπόν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να χωρίσεις με την κοπέλα σου πρέπει να το κάνεις με το σωστό τρόπο ώστε να την πληγώσεις όσο λιγότερο γίνεται.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως η μυρωδιά ανεβάζει ή …κατεβάζει το σεξ!

Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Αντίθετα, είναι επώδυνη και ψυχοφθόρα για τους περισσότερους. Για το λόγο αυτό θα σου δείξουμε μερικά tips αν θέλεις να χωρίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακόμα κι αν ο χωρισμός είναι δική σου απόφαση, δεν παύει να είναι κάτι δύσκολο να πεις σε έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει. Δες λοιπόν 5 tips αν θέλεις να χωρίσεις την κοπέλα σου!

 

Κάν’ το από κοντά

Κάτι που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ και σε καμία κοπέλα, ακόμα κι αν η σχέση ήταν σύντομη, είναι να τη χωρίσεις μέσω μηνυμάτων! Το λιγότερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να ανακοινώσεις την επιθυμία σου από κοντά. Σημαντικό είναι επίσης να διαλέξεις το κατάλληλο μέρος. Αυτό πρακτικά σημαίνει να είστε σε ένα ήσυχο μέρος και μόνο οι δυο σας για να μπορείτε να μιλήσετε άνετα.

 

Εξήγησε της αναλυτικά τους λόγους

Είναι πολύ σημαντικό όταν πεις στην κοπέλα σου ότι θέλεις να χωρίσετε να της εξηγήσεις ακριβώς τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Το να της πεις γενικόλογα και standard ατάκες χωρισμού όχι μόνο δε θα τη βοηθήσει αλλά θα την κάνει να πιστέψει ότι μπορεί να λες ψέματα. Καλύτερα λοιπόν να είσαι επεξηγηματικός και αναλυτικός ώστε να καταλάβει και εκείνη τι έχει πάει λάθος στη σχέση.

 

Αποδέξου ότι θα είναι δύσκολο- Tips αν θέλεις να χωρίσεις

Όπως και να έχει, όσο προετοιμασμένος κι αν πας για τη συζήτηση τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Ακόμα χειρότερα θα είναι αν η κοπέλα σου δεν είναι υποψιασμένη για κάτι τέτοιο και πέσει από τα σύννεφα. Αποδέξου λοιπόν ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά πρέπει να την περάσεις!

 

Κάνε διάλογο και μην ανακοινώνεις απλά

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να ανακοινώσεις απλά την απόφαση σου στην κοπέλα σου και μετά να φύγεις. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν της αξίζει και δε θα τη βοηθήσει. Αντίθετα, το να κάνεις διάλογο μαζί της και να απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις της είναι απαραίτητο ώστε να μπορέσετε να βάλετε μια τελεία και οι δύο με τον ελάχιστο δυνατό πόνο.

 

Να είσαι έτοιμος για κάθε αντίδραση

Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει η κοπέλα ακούγοντας την απόφαση σου. Από απάθεια μέχρι κλάματα και έντονο καβγά, όλα είναι στο πλάνο. Μην ξεχνάς ότι η συναισθηματική πίεση και των δύο τη συγκεκριμένη στιγμή είναι μεγάλη. Να είσαι έτοιμος λοιπόν για κάθε πιθανή αντίδραση.