fbpx

Αν σου αρέσουν τα …βραχιολάκια αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις

Αν σου αρέσουν τα …βραχιολάκια αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις

Αν είσαι από εκείνους που σου αρέσει να σου φοράνε χειροπέδες… και εννοείται στο σεξ και μόνο εκεί, τότε ίσως είναι καιρός να δοκιμάσεις και άλλες στάσεις εκτός από την κλασσική ανάσκελα στο κρεβάτι…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 για να κάνεις το πιο βιτσιόζικο σεξ με το ταίρι σου!

 

Η αλήθεια είναι ότι οι χειροπέδες δεν μπορούν να λείπουν από καμία φαντασίωση και παιχνίδι.

 

 

Είναι ωραίο να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, να έχεις το πάνω χέρι και να μπορείς να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που θες εσύ όμως κάποιες φορές και η υποταγή είναι και αυτή ενδιαφέρουσα και μέσα στο παιχνίδι.

 

 

Αυτές είναι 4 κλασικές στάσεις να δοκιμάσεις αν σου αρέσει να φοράς …βραχιολάκια:

 

  1. Το διαφορετικό… ιεραποστολικό!

Ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι με δεμένα τα χέρια πάνω από το κεφάλι. Εκείνη έρχεται από πάνω κάνοντας την κλασσική στάση του ιεραποστολικού. Είναι υπέροχη αίσθηση για τον καθένα που θέλει να έχει την απόλυτη οπτική και σωματική επαφή με τη σύντροφό του. Ειδικά το γεγονός ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αφή αφού είσαι δεμένος και απόλυτα παραδομένος είναι κάτι που το κάνει ακόμη πιο έντονο και σεξουαλικό, ειδικά όταν αρχίζει να παίζει με τις ρόγες σου ή σου ρίχνει… μπατσάκια λέγοντας διάφορα…

 

 

 

  1. Η πίσω πλευρά της που σε βασανίζει

Σε αυτή τη φάση ξαπλωμένος ανάσκελα με δεμένα τα χέρια κι η γυναίκα κάθεται ουσιαστικά πάνω από το πρόσωπό σου με την πίσω πλευρά της γυρισμένη προς εκείνο, ενώ εσύ της κάνεις στοματικό. Το γεγονός ότι εκείνη έχει οπτική επαφή με τον «μικρούλη» σου και εσύ με το …πίσω μέρος της είναι το ενδιαφέρον κάτι που το κάνει ακόμη πιο διασκεδαστικό.

 

 

 

  1. Τα χέρια δεμένα και πίσω από τους αστραγάλους

Ξάπλωσε στο πάτωμα μπρούμυτα και σήκωσε τα πόδια σου μέχρι που να ακουμπήσουν στην πλάτη σου. Άστην να σου δέσει τα χέρια σου γύρω από τους καρπούς σου και να τα περάσει τα μέσα από τα πόδια σου. Εκείνη μετά θα έρθει από πάνω σου. Είναι η τέλεια στάση για να σφίξουν οι μύες σου και για να τεντωθείς, αλλά και για να απολαύσεις την ύστατη απόλαυση.

 

 

  1. Στα όρθια

Βρείτε ένα σημείο όπου θα σταθείς όρθιος με δεμένα τα χέρια στην πλάτη ή μπροστά και στηρίζοντας την πλάτη σου στον τοίχο. Ύστερα εκείνη μπορεί να αρχίσει να σε χαϊδεύει απαλά, να σε φιλάει στο στόμα και στο λαιμό, στις ρώγες και ύστερα να κατέβει πιο χαμηλά, προσφέροντάς στοματικό.

 

 

 

  1. Με δεμένα μάτια

Αν θες να δυσχεράνεις τη θέση σου το καλύτερο είναι να σου δέσει και τα μάτια… είναι βέβαιο ότι θα δώσεις όλη την προσοχή σου στο άγγιγμά της και θα νιώσεις τις …εκπλήξεις που σου ετοιμάζει.