fbpx

Αν τα έφαγες …όλα, αυτά είναι τα 5 tip που θα σε επαναφέρουν εύκολα

Αν τα έφαγες …όλα, αυτά είναι τα 5 tip που θα σε επαναφέρουν εύκολα

Πέρασες καλά… με παρέες και μπόλικο φαγητό και ποτό. Έφαγες τα πάντα και ήπιες τα πάντα και γενικώς …έσκασες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν πράγματι υπάρχει το ιδανικό βάρος για το σώμα σου!

 

Ότι τρώμε σήμερα  αποθηκεύεται έπειτα από 48 ώρες. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάντοτε τη δυνατότητα να εξισορροπήσουμε τις παραπανίσιες θερμίδες που πήραμε την αμέσως επόμενη ή και μεθεπόμενη ημέρα.

Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις:

 

  1. Δύο μέρες εγκράτεια

Μία με δυο μέρες σωστής και πειθαρχημένης διατροφής με φρούτα σαλατικά και γιαούρτι ή γαλακτοκομικά θα επιτρέψει στο σχετικά ταλαιπωρημένο πεπτικό σύστημα να αποκτήσει γρήγορα την καλή του φυσική κατάσταση και να «ξεπρηστείτε»

 

  1. Μίκρυνε το πιάτο

Κατέβασε πιο μικρό σερβίτσιο… Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις την ποσότητα κάθε γεύματος. Ο πιο απλός τρόπος είναι φυσικά να χρησιμοποιήσεις ένα πιο μικρό πιάτο. Το οποίο αυτόματα σημαίνει και μικρότερη ποσότητα φαγητού.

 

  1. Ξέχασε τα λιπαρά

Ξέχασε για λίγο τα λιπαρά. Καμία τροφή δεν απαγορεύεται από τη διατροφή σου. Αν όμως το παράκανες με τα λιπαρά καλά θα κάνεις να τα ξεχάσεις για τις επόμενες δύο ημέρες. Ο γενικός κανόνας είναι καθημερινά 30% από το τρως να αποτελείται από λιπαρά.

 

  1. Κόψε το αλκοόλ… προσωρινά!

No more alcohol! Ξέχασε για λίγες ημέρες το αλκοόλ και τα αναψυκτικά. Αντίθετα φρόντισε να πίνεις πολύ νερό. Θα σε ενυδατώσει θα σε τονώσει και φυσικά θα σε αποτοξινώσει από τα λιπαρά της προηγούμενης μέρας.

 

  1. Εξαφάνισε το αλατι

Κρύψε το αλάτι στο ντουλάπι. Δοκίμασε να αποφύγεις τα αλμυρά όπως και τα ιδιαίτερα γλυκά για μερικές ημέρες. Το αλάτι προκαλεί επιπλέον κατακράτηση υγρών πράγμα που δεν το θέλεις σε καμία περίπτωση τώρα!