fbpx

Αν χώρισες τα Χριστούγεννα τότε μάθε πως θα περάσεις καλά την Πρωτοχρονιά!

Αν χώρισες τα Χριστούγεννα τότε μάθε πως θα περάσεις καλά την Πρωτοχρονιά!

Σε παράτησε ή την παράτησες τα Χριστούγεννα…. Ξέρουμε ότι είναι πικρό, όμως δες το σαν μια ανάσα ελευθερίας και φρόντισε να την εκμεταλλευτείς δεόντως!

Σκέψου ότι αν σε αγαπούσε δεν θα σε χώριζε ή θα έκανε τα πάντα να μην την χωρίσεις τις μέρες των Χριστουγέννων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο σίγουρος είσαι ότι σου είναι πιστή; Αν είσαι τότε δες γιατί πρέπει να το ξανασκεφετείς

 

Όμως έγινε και πλέον πρέπει να δεις την επόμενη μέρα! Με το να μένεις μόνος σου και να μιζεριάζεις δεν σε βοηθάει σίγουρα θέλεις λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι σου έχει συμβεί. Δέξου το λοιπόν όσο και να μην σου αρέσει ότι χώρισες και ενεργοποιήσου! Η ζωή σου είναι μπροστά και όχι πίσω το μέλλον μπορείς να το αλλάξεις για το παρελθόν όμως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

Δες τι πρέπει να κάνεις και προετοιμάσου να υποδεχτείς ως χαρούμενος εργένης το νέο έτος:

 

 

  1. Ξαναβρές τους φίλους σου

Συναντήσου με φίλους που έχεις καιρό να δεις κάντε μαζί πράγματα που κάνατε κάποτε και περνούσατε ανέμελα και όμορφα. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή μαζί τους και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν και να μαντέψουν τις δικές σου ανάγκες.

 

 

 

  • Ξεκόλλα

Έχε στο μυαλό σου ότι μπορείς να κάνεις πολλά χωρίς απαραίτητα να δείχνεις ότι είσαι μέσα στη τρελή χαρά. Αρκετά συχνά ακούμε ως δικαιολογία:  Δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση των άλλων με τη δική μου στενοχώρια… δεν θα είμαι ευχάριστη παρέα… Μην ξεχνάς ότι τα άτομα που σε αγαπάνε σε αγαπάνε και στη θλίψη σου. Μπορούν να καταλάβουν πως νιώθεις ίσως το έχουν βιώσει και εκείνοι πρόσφατα. Μην απομονώνεσαι λοιπόν με δικαιολογίες…

 

 



  • Φλέρταρε

Φλέρταρε και ξαναφλέρταρε χωρίς όμως να σου γίνει εμμονή το να βρεις τον έρωτα της ζωής σου! Άσε τον εαυτό σου να ζήσει λίγο πιο ποθητός και από τους άλλους χωρίς να αναζητήσεις αμέσως την δέσμευση.

 

 



  • Ψάξε τους …χωρισμένους!

Σκέψου αν υπάρχουν και άλλοι φίλοι σου ή γνωστοί που είναι και εκείνοι μόνοι τους αυτές τις μέρες είτε γιατί και εκείνοι χώρισαν πρόσφατα είτε γιατί δεν έχουν σχέση αυτό τον καιρό. Σχεδιάστε μαζί τι θα κάνετε.

 

 

  • Κάνε spa

Κάνε στον εαυτό σου ένα πολυτελές δώρο όπως για παράδειγμα πήγαινε και κάνε ένα χαλαρωτικό μασάζ  πήγαινε σε σπα. Λίγη προσιτή πολυτέλεια μπορεί να μας βοηθήσει να αισθανθούμε καλύτερα καθώς μας βγάζει από την καθημερινότητα και επιτέλους αρχίζουμε και σκεφτόμαστε τις δικές μας ανάγκες και όχι του άλλου ή των άλλων!

 

 

 

  • Πέρασε χρόνο με την οικογένειά σου

Επισκέψου αγαπημένους συγγενείς που λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων έχεις καιρό να δεις. Η χαρά που θα πάρεις και δώσεις κυρίως αν πρόκειται για ηλικιωμένα άτομα που μπορεί να είναι και αυτά μόνα τους καθώς θα δεις το πρόσωπό τους να γλυκαίνει θα σου δώσει ενέργεια και θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ πιο γεμάτος…

 

 

 

  • Συνειδητοποίησε ότι είσαι ελεύθερος

Μάθε να απολαμβάνεις την ελευθερία σου τώρα που την έχεις! Αργά ή γρήγορα θα είσαι σε επόμενη σχέση όπου και πάλι οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν. Βάλε λοιπόν τον εαυτό σου πρώτο αυτό το διάστημα μάθε να τον αγαπάς και να σέβεσαι τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Μάθε να πιστεύεις σε εσένα και να μην απελπίζεσαι τόσο εύκολα.