fbpx

Αυτά είναι ρούχα που πρέπει να έχεις αυτό το φθινόπωρο για να αντιμετωπίσεις τον καιρό!

Αυτά είναι ρούχα που πρέπει να έχεις αυτό το φθινόπωρο για να αντιμετωπίσεις τον καιρό!

Το φθινόπωρο είναι σε εξέλιξη και εννοείται παραμένεις στη μόδα ανεξαρτήτου εποχής.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου με μερικά φθινοπωρινά ανδρικά jackets που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση αλλά και σε κάθε αλλαγή καιρού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις τα τζίν σου; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!

 

Δες τι πρέπει να έχεις για να αντιμετωπίσεις τους καιρούς του φθινοπώρου:

 

Μαύρη ζακέτα

Εάν θέλεις κάτι που θα σε κρατάει ζεστό αλλά δε θα σε κλείνει και δε θα σε βαραίνει, μπορείς να επιλέξεις μια χοντρή ζακέτα. Οι χοντρές ζακέτες είναι ιδανικές για το φθινόπωρο ακόμα και για το ελαφρύ κρύο. Μια κλασική μαύρη ζακέτα ταιριάζει με πολλά ρούχα χωρίς περιορισμούς και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Δε χρειάζεται να σκεφτείς πολύ τι θα βάλεις, συνεπώς αποτελεί και ένα από τα πιο βολικά φθινοπωρινά ανδρικά jackets.

 

Απέκτησε ένα bomber

Τα bomber είναι από τα πιο αγαπημένα φθινοπωρινά ανδρικά jackets και είναι στις τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια. Ένα bomber jacket μπορεί να φορεθεί τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες και συνδυάζεται τέλεια με πολλά ρούχα. Το σκούρο μπλε bomber ταιριάζει με πολλά άλλα χρώματα όπως το λευκό, το καφέ, το κόκκινο, το λαδί και ξεφεύγει με διακριτικό τρόπο από το κλασικό μαύρο χρώμα των jacket.

 

Tζιν τζάκετ με γούνα

Ξεφεύγουμε από το κλασικό αγαπημένο τζιν jacket αλλά δεν πάμε πολύ μακριά. Απλά, αναβαθμίζουμε το τζιν jacket με μια ελαφριά γούνα στον γιακά. Αυτή η προσθήκη κάνει το τζιν μπουφάν σου πιο ζεστό και καταλληλότερο για καιρούς με περισσότερο κρύο. Επιπλέον, έχει μια αίσθηση από μια πιο παλιά εποχή κάνοντας το ακόμα πιο μοδάτο. Τα τζιν jackets , όπως είπαμε, ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα που έχει μια ανδρική γκαρνταρόμπα. Η διαφορά όμως που έχουν τα τζιν με τη γούνα είναι ότι ταιριάζουν και με πιο χειμωνιάτικες επιλογές όπως με αρβυλάκια, μποτάκια και κασκόλ, επιλογές που είναι απαγορευτικές σε συνδυασμό με το κλασικό τζιν jacket.

 

Ελαφρύ μπουφάν

Τα ελαφριά μπουφάν αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τα φθινοπωρινά ανδρικά jackets. Είναι ιδανικά για να σε κρατάνε ζεστό ακόμα και στην ελαφριά ψύχρα χωρίς να φαίνεται υπερβολικό και ογκώδες. Το nude χρώμα του συγκεκριμένου jacket σε βοηθάει στο να το συνδυάσεις και με άλλα χρώματα όπως γήινα, σκούρο μπλε ή ακόμα και μαύρο. Το στυλ αυτού του jacket είναι bomber, ένα στυλ που είναι αρκετά δημοφιλές στην ανδρική μόδα.

 

Tζιν τζάκετ

Ένα τζιν jacket δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Τα τζιν jackets δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εποχές που έχει πολύ κρύο. Ωστόσο, είναι πολύ καλή επιλογή σαν φθινοπωρινά ανδρικά jackets. Με το τζιν jacket έχεις πολλές επιλογές για να το συνδυάσεις αφού ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα. Είναι ιδανική λύση για να το φορέσεις πάνω από ένα λεπτό πουλόβερ σε έναν πιο κρύο καιρό ή πάνω από ένα t-shirt όταν έχει περισσότερη ζέστη.