fbpx

Αυτά είναι τα σημεία του σώματος σου που πρέπει να περιποιέσαι κυρίως το καλοκαίρι!

Αυτά είναι τα σημεία του σώματος σου που πρέπει να περιποιέσαι κυρίως το καλοκαίρι!

Μπορεί τον χειμώνα κάποια πράματα να τα έκρυβες όμως το καλοκαίρι δεν κρύβονται ειδικά όταν αράζεις γυμνός με το μαγιό στη παραλία!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί πρέπει να καθαρίζεις πολύ καλά τον «μικρούλη» σου και την γύρω περιοχή

 

Για να δείχνεις λοιπόν στιλάτος είναι καλό να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να βρεις τις ατέλειες στο σώμα σου και να τις διορθώσεις.

Και για να σε βοηθήσουμε εστίασε σε αυτά τα σημεία:

 

Περιττές τρίχες

Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις ριζική αποτρίχωση. Θα σου μιλήσουμε, όμως, για τρίχες που έχεις μέσα στα ρουθούνια (τις περισσότερες φορές φαίνονται) και δεν μας αρέσουν καθόλου. Στο εμπόριο, λοιπόν, υπάρχουν ειδικές ξυριστικές μηχανές που μπαίνουν στο εσωτερικό της μύτης και διώχνουν τις ακανόνιστες τρίχες που βρίσκονται εκεί. Και όσο για το κόστος τους, είναι μόνο λίγα ευρώ.

 

Μαλλιά πολλά εκεί που δεν πρέπει

Τα μαλλιά σου δεν σταματούν εκεί που πρέπει. Πιάνουν χώρο και στο σβέρκο σου και γίνονται πολλές φορές ένα με τα αυτιά σου (ειδικά στους πολύ μελαχρινούς).  Καλό θα ήταν, λοιπόν, έστω και αν δεν κουρεύεσαι συχνά να καθαρίζεις αυτά τα σημεία τακτικά με τη βοήθεια της ξυριστικής μηχανής και του κομμωτή σου.

 

Νύχια

Το αιώνιο ταμπού της αντρικής περιποίησης. Οκ, το καταλάβαμε δεν θες να κάνεις μανικιούρ! Έστω, κόψε καλά τα νύχια σου και φυσικά έχε τα πάντα καθαρά.

 

Δόντια καθαρά

Μην ξεχνάς να βουρτσίζεις τα δόντια σου συχνά και φυσικά να προσέχεις την αναπνοή σου κρατώντας την πάντα φρέσκια και δροσερή.