fbpx

4 πράγματα που παθαίνεις όταν δεν κάνεις σεξ!

4 πράγματα που παθαίνεις όταν δεν κάνεις σεξ!

Το σεξ είναι καλό αλλά θέλει δύο και αν δεν υπάρχουν τότε… σεξ δεν γίνεται! Εσύ μπορεί να το θεωρείς λογικό ο οργανισμός σου όμως ότι. Δες λοιπόν τι παθαίνεις αν δεν κάνεις για αρκετό καιρό σεξ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί κάποιες γυναίκες μπορούν να σε «μπλοκάρουν» ερωτικά

 

Όταν η ανυπαρξία σεξ φτάνει σε μεγάλα χρονικά όρια”,” τότε ο οργανισμός σου αρχίζει και στέλνει κάποια μηνύματα αν τα αγνοήσεις τότε το πρόβλημα εντείνεται:

 

  1. Νεύρα

Τα νεύρα σου είναι ξαφνικά πάνω από το …κεφάλι σου όπως λέγανε και οι παλιοί. Μαλώνεις με το παραμικρό και γενικά είσαι οξύθυμος.

 

 

 

  1. Φαγούρα

Μερικές φορές το σώμα εκφράζεται …κάπως με …φαγούρα στο δέρμα!

 

  1. Φαντασιώσεις

Μπορεί να μην κάνεις σεξ το μυαλό σου όμως φαντασιώνεται και τότε οι φαντασιώσεις είναι τόσο έντονες που συνεχώς σκέφτεσαι αυτό!

 

 

 

  1. Πρήξιμο

Όσο περισσότερο καιρό έχεις να κάνεις σεξ το πρήξιμο στην επίμαχη περιοχή μεγαλώνει και επιδεινώνεται και σε πολλές περιπτώσεις πονάει ελαφρώς. Νιώθεις σκασμένος δηλαδή.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να τα καταλάβεις είναι να παρατηρήσεις πόσα και ποια αρνητικά συναισθήματα εξαφανίζονται αμέσως μετά το σεξ. Να εχεις πάντα στο μυαλό σου ότι το σεξ δεν είναι πάντα υπόθεση για «δύο» με άλλα λόγια μπορείς να βάλεις και τον αυνανισμό στο πρόγραμμα.