fbpx

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα sex tips του καλοκαιριού

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα sex tips του καλοκαιριού

Καλοκαίρι ζέστη και τα πάθη ανάβουν και φυσικά εσύ δεν θέλεις να χάσεις τη στιγμή αλλά να την κάνεις περισσότερο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι κάνει σεξ ένας μάγκας άντρας που σέβεται τη γυναίκα

 

Δες πως μπορείς να κάνεις τα πιο πικάντικα και ωραία με πέντε από τα καλύτερα sex tips που επιλέξαμε:

 

  1. Το πάθος το δημιουργείς.

Μπορεί να μην έχεις πάντοτε όρεξη για σεξ και είναι λογικό αλλά αν είσαι με τον σωστό άνθρωπο με εκείνη που σου αρέσει ένα και μόνο άγγιγμα πολλές φορές αρκεί για να δημιουργήσει ένταση στα κορμιά σας. Συναισθήματα όπως η έντονη χαρά ο ενθουσιασμός ακόμα και ο θυμός μετατρέπονται σε πάθος στο κρεβάτι σας.

 

 

  1. Το καλό σεξ δεν συνδέεται με την εμπειρία.

Δε σημαίνει ότι για να είσαι καλός στο κρεβάτι πρέπει να έχεις έντονο σεξουαλικό παρελθόν. Μπορεί να έχεις κάνει μόνο δύο φορές σεξ στη ζωή σου και απλά να το έχεις. Το σεξ είναι συναίσθημα και ελεύθερη έκφραση και όσο δεν το σκέφτεσαι τόσο καλύτερο γίνεται. Γι’ αυτό σταμάτα να αγχώνεσαι και να προβληματίζεσαι για τις επιδόσεις σου.

 

  1. Να φροντίζεις για τη σεξουαλική σου ζωή και να ενδιαφέρεσαι γι’ αυτήν.

Ακόμα και όταν είσαι single το σεξ δεν πρέπει να σε απασχολεί μόνο όταν έχεις μία σχέση αλλά ακόμα και όταν δεν έχεις κοπέλα . Το να πειραματίζεσαι και να μαθαίνεις τι σου αρέσει θα σε κάνει να ευχαριστιέσαι καλύτερα το σεξ όταν συμβαίνει. Σκέψου πώς θα ήθελες να είναι η σεξουαλική σου ζωή τι πιστεύεις ότι της λείπει και χρειάζεσαι για να την κάνεις ακόμα καλύτερη. Τέτοιου είδους συζητήσεις με τον εαυτό σου είναι απαραίτητες και θα σε ωφελήσουν πολύ.

 

 

  1. Μην αγχώνεσαι για το πώς δείχνει το ευαίσθητο σημείο σου.

Η κοπέλα σου δεν θα ασχοληθεί ποτέ αρνητικά με αυτό και σίγουρα δεν βλέπει τις ατέλειες που εσύ έχεις εντοπίσει

 

  1. Μην ντρέπεσαι ποτέ να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα στο κρεβάτι.

Αν είσαι περίεργος και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι απλά άσε τις ντροπές και κάντο! Δεν υπάρχουν λάθη και σωστά στο σεξ. Στον τομέα αυτό όλα επιτρέπονται! Αν περιορίζεις τον εαυτό σου είναι σαν να αρνείσαι να δοκιμάσεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου που μπορεί να κρύβεται πίσω από μια τέτοια καινούρια εμπειρία.