fbpx

Αυτά είναι τα 8 …μικρά μυστικά του «μικρούλη» σου!

Αυτά είναι τα 8 …μικρά μυστικά του «μικρούλη» σου!

Ο … «μικρούλης» σου έχει μυστικά από σένα και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Αν δεν το γνωρίζεις μπορείς να το μάθεις και βασικά έχει αρκετά μυστικά που έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα από τον προστάτη μέχρι και την εκσπερμάτωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 8 περιπτώσεις που ο «μικρούλης» σου …συρρικνώνεται!

 

Μην κάθεσαι λοιπόν στον καθρέφτη και αναρωτιέσαι ποια είναι τα μυστικά του μικρούλη σου απλά διάβασε τα για να τα μάθεις:

 

  1. Το σημείο G

Ο λόγος για τον προστάτη! Το αντρικό αναπαραγωγικό όργανο που παράγει το άσπρο υγρό που είναι μέρος του υγρού εκσπερμάτισης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Για να μη «τελειώνεις» γρήγορα μάθε αυτά τα 5 απόλυτα tips

 

Έχοντας περίπου μέγεθος και σχήμα καρυδιού ο προστάτης τυλίγεται γύρω από την ουρήθρα και βρίσκεται μπροστά από τον πρωκτό  ακριβώς κάτω από την κύστη. Όταν ο άντρας είναι σεξουαλικά ενθουσιασμένος ο προστάτης ανταποκρίνεται στη διέγερση. Είναι παρόμοιο με το σημείο G των γυναικών.

 

  1. Ποιος είναι ο μέσος όρος μεγέθους των Ελλήνων;

Είναι 14.7 εκατοστά. Το μέγεθος είναι πολύ καλό σε σχέση με αυτό των Κορεατών των οποίων το πέος σε στύση φθάνει μόλις τα 9.6 εκατοστά. Αυτά τα νούμερα προέκυψαν από έρευνες του Πανεπιστημίου του Όλστερ στη Βόρεια Ιρλανδία και δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση “Personality and Individual Differences”.

 

  1. Πόσοι χρειάζονται τα ΧΧΧL προφυλακτικά;

Μόνο το 6% του αντρικού πληθυσμού. Αυτό υποστηρίζουν οι εταιρείες προφυλακτικών.

 

  1. Πόσοι μπορούν να τον …αυτό-πάρουν;

Η αλήθεια είναι ότι ένας στους 400 άντρες μπορεί να αυτοϊκανοποιηθεί. Η αυτοϊκανοποίηση αφορά το να κάνει κάποιος στοματικό έρωτα στον εαυτό του. Αυτό υποστηρίζει έρευνα του Men’s Health.

 

  1. Στους όρχεις αρέσουν τα χάδια

Η βασική τους λειτουργία είναι να αντλούν προς τα έξω το σπέρμα αλλά επίσης παράγουν την αντρική ορμόνη τεστοστερόνη. Πολλοί άνδρες απολαμβάνουν στο σημείο αυτό ένα χάδι διότι η ένωση (η σκούρα γραμμή κάτω από το κέντρο του οσχέου) αποτελείται σε ευαίσθητα νεύρα.

 

  1. Ο μέγας μύθος του μεγέθους

Δεν μπορείς να υποθέσεις το μέγεθος του πέους. Είναι μύθος το ότι η μεγάλη ή η μικρή πατούσα το πάχος των δακτύλων, και το μάκρος της μύτης προδίδουν το μέγεθος του πέους.

 

  1. Μπορεί να σπάσει;

Μία βίαιη διείσδυση σεξουαλικά ακροβατικά ή ένας έντονος και επιθετικός αυνανισμός μπορεί να βλάψει το πολύτιμο όργανο του άνδρα. Κατά τη διάρκεια της στύσης το πέος γεμίζει με αίμα. Αν κατά τη διάρκεια της στύσης αυτό λυγίσει απότομα μπορεί να προκληθεί ρήξη σε έναν από τους δύο κυλίνδρους που βρίσκονται στο εσωτερικό του πέους.

 

  1. Δεν χρειάζεται το μυαλό για την εκσπερμάτιση

Η εντολή για την εκσπερμάτιση έρχεται από τον νωτιαίο μυελό και όχι από τον εγκέφαλο.