fbpx

Αυτά είναι όλα που κάνουν αυτό το καλοκαίρι διαφορετικό και μοναδικό!

Αυτά είναι όλα που κάνουν αυτό το καλοκαίρι διαφορετικό και μοναδικό!

Νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι ίδιο με όλα τα καλοκαίρια που έχεις περάσει στη ζωή σου; Δεν κάνεις λάθος, έτσι είναι! Τίποτα δεν είναι ίδιο φέτος το καλοκαίρι. Ο κορονοϊός έχει κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να ζει πρωτόγνωρες στιγμές, ενώ οι αλλαγές που βιώσαμε και βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα είναι πολλές και μη αναμενόμενες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα «επιβιώσεις» στις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού!

 

Όλοι μας προσπαθούμε σιγά σιγά να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, επιστρέφοντας όσο γίνεται στους ρυθμούς που είχαμε στην προ καραντίνας εποχή. Το καλοκαίρι όμως είναι εδώ. Μπορεί να είναι διαφορετικό από όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλουμε να το απολαύσουμε και να ζήσουμε την κάθε του στιγμή.

Σίγουρα, τα μεγαλεπήβολα καλοκαιρινά μας σχέδια μπορεί να άλλαξαν λόγω της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τις ημέρες της άδειάς μας, να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε.

 

Διακοπές με αυτοκίνητο η μοτοσικλέτα

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές στο φετινό καλοκαίρι είναι πως πολλοί θα επιλέξουν να ταξιδέψουν σε κάποιον προορισμό με το αυτοκίνητό τους ή τη μηχανή τους, αφήνοντας ίσως για φέτος στην άκρη την επιλογή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Υπάρχουν αρκετοί κοντινοί (και όχι μόνο) προορισμοί, στους οποίους μπορεί να φτάσει κάποιος με το όχημά του και να απολαύσει ένα ιδανικό καλοκαίρι. Άλλωστε η Ελλάδα είναι γεμάτη με πόλεις και παραλίες που σε προκαλούν να τις ανακαλύψεις.

 

Εξερευνούμε …άγνωστα μέρη

Σίγουρα θα έχεις διαβάσει το τελευταίο διάστημα αρκετά κείμενα, τα οποία σου αποκαλύπτουν όλα εκείνα τα άγνωστα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς. Φέτος, λοιπόν, είναι η καλύτερη ευκαιρία, για να το κάνεις. Δε χρειάζεται να πας στις μεγάλες παραλιακές πόλεις και στα γνωστά τουριστικά θέρετρα. Μπορείς να επιλέξεις πιο ψαγμένους προορισμούς, στους οποίους και καλά θα περάσεις, αλλά και προστατευμένος από τον κορονοϊό θα είσαι.

 

Αποφεύγουμε κοσμικές παραλίες

Φέτος θα αποφύγουμε και τις πολυσύχναστες παραλίες και θα επιλέξουμε για τις βουτιές μας άλλες μικρότερες και πιο ήσυχες. Θα σημειώσουμε στο χάρτη μας εκείνα τα διαμαντάκια, που τα ξέρουν λίγοι, αλλά θα ήθελαν να τα μάθουν πολλοί περισσότεροι. Και φυσικά κάθε φορά που βρίσκουμε ένα τέτοιο ‘διαμάντι’, καλό είναι να το κρατάμε για εμάς και τους φίλους μας. Ξέρεις πόσο γρήγορα θα ‘χαθεί’ αν το μάθουν όλοι;

 

Κοντά στην παρέα μας

Αν μπορούμε να πούμε, πως έκανε και κάτι καλό αυτή η δύσκολη περίοδος, είναι πως μας έφερε πιο κοντά με ορισμένους ανθρώπους. Μπορούμε να περάσουμε φανταστικές νύχτες στην παραλία ή σε κάποιο σπίτι, μαζί με την παρέα, με μπύρες και κιθάρα. Χρειάζεται κάτι περισσότερο το καλοκαίρι;

 

Ασταμάτητες βόλτες στην πόλη

Οι ημέρες που θα λείψουμε από την πόλη φέτος πιθανότατα θα είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με άλλα χρόνια. Και τι με αυτό; Θα το εκμεταλλευτούμε και θα γίνουμε για λίγο τουρίστες στον τόπο μας. Θα εξερευνήσουμε μέρη, τα οποία θέλαμε να επισκεφτούμε τόσο καιρό και ποτέ δε βρίσκαμε χρόνο, θα δοκιμάσουμε νόστιμα πιάτα σε γραφικά ταβερνάκια, θα βγούμε με φίλους και θα κάνουμε βόλτες με το αυτοκίνητό μας απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.