fbpx

Αυτά είναι όλα που πρέπει να προσέξεις στους καλοκαιρινούς έρωτες!

Αυτά είναι όλα που πρέπει να προσέξεις στους καλοκαιρινούς έρωτες!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο απ’τα καλοκαιρινά φλερτ στα μπιτσόμπαρα και τους καλοκαιρινές έρωτες στις θάλασσες τα ρομαντικά βράδια, όμως ότι γίνεται το καλοκαίρι, μένει στο καλοκαίρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσοι πραγματικά νομίζεις ότι ενδιαφέρονται για «τρίο»

 

Λίγοι έρωτες συνεχίζουν μετά το τέλος του καλοκαιριού, γι’αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα.

Αν στις διακοπές γνωρίσεις την τύπισσα που θα σου πάρει τα μυαλά, πρέπει να προσέξεις:

 

Τερμάτισε το όταν δεις ότι κάτι σε προβληματίζει

Αν η πρώτη εντύπωση ήταν θετική αλλά στην πορεία κάτι σε προβληματίζει, τότε σταμάτησε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην χαλάσεις τις διακοπές σου και την ψυχολογία σου. Σημασία έχει να περάσεις καλά και να ηρεμήσεις.

 

Αν δεν είσαι single, τότε μην φλερτάρεις

Θα μπλέξεις την κατάσταση και το μυαλό σου αν κάνεις διπλό παιχνίδι. Δεν αξίζει να ρισκάρεις κάτι όμορφο για ένα φλερτ.

 

Μην ξεχνάς την προστασία όσο ανέμελος και να είσαι

Μπορεί να περνάς τέλεια, να έχεις ξεφύγει απ’ όλα σου τα προβλήματα, να νιώθεις πιο περιπετειώδης ξαφνικά και να σ’ αρέσει πολύ η τύπισσα που γνώρισες, αλλά μην ξεχνάς την προστασία για να μην χτυπάς το κεφάλι σου τον χειμώνα!

 

Μην δεθείς από την αρχή

Οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι απρόβλεπτοι και από εκεί που νομίζεις ότι έχεις βρει την ιδανική σύντροφο ξαφνικά μπορεί να βρίσκεσαι στα πατώματα γιατί εκείνη να έχει εξαφανιστεί.

 

Μην κολλήσεις πάνω της

Μην ξεχνάς ότι είσαι διακοπές με την παρέα. Δεν είναι ωραίο ούτε για τους φίλους σου αλλά ούτε για εσένα που δεν τους χαίρεσαι όπως είχες σκεφτεί. Ούτε για εκείνη που θα αρχίσει να νιώθει την πίεση απειλητική. Και ξέρεις ότι οι γυναίκες με την πίεση δεν τα πάνε και πολύ καλά.

 

Απόλαυσε το σα να είναι η τελευταία μέρα

Όποια κατάληξη και να έχει το μεταξύ σας, μην το σκέφτεσαι και μη σε επηρεάζει. Απόλαυσε τα φιλιά στην θάλασσα και στα σοκάκια και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το θυμάσαι όλο αυτό σαν μια περιπέτεια.