fbpx

Αυτά είναι 10 top αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις από δεύτερο χέρι

Αυτά είναι 10 top αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις από δεύτερο χέρι

Η αγορά ολοκαίνουργιων πραγμάτων είναι μια καλή επένδυση αφού μπορείς να εξασφαλίσεις την ποιότητα του προϊόντος επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε από κανέναν άλλο! Ωστόσο από την άλλη πλευρά η αγορά μεταχειρισμένων αντικειμένων είναι μια πολύ οικονομική επιλογή που όμως θέλει προσοχή!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί πρέπει να πλένεις τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσεις!

 

Πολλά άτομα προτιμούν να αγοράζουν μεταχειρισμένα πράγματα λόγω των περιορισμών στα οικονομικά τους. Σε άλλους απλά αρέσει να ψάχνουν σε καταστήματα για να βρουν αντικείμενα μεταχειρισμένα σε προσιτή τιμή.

Υπάρχουν λοιπόν πολλά αντικείμενα που μπορούν πραγματικά να αγοραστούν από δεύτερο χέρι.

Δες λοιπόν τις 10 top κατηγορίες προϊόντων που μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα και χωρίς πρόβλημα:

  1. Εξοπλισμός άσκησης

Αν ψάξεις τα καταστήματα πώλησης αθλητικών ειδών μπορείς να βρεις ελαφρώς μεταχειρισμένα όργανα γυμναστικής ή γενικά εξοπλισμό άσκησης όπως διάδρομοι και αλτήρες και άλλα σε καλή κατάσταση. Σύμφωνα με τον Andrea Woroch, εμπειρογνώμονα για την εξοικονόμηση χρημάτων και κατανάλωσης, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι «πολλοί άνθρωποι αγοράζουν αυτά τα αντικείμενα με πρόθεση να αρχίσουν να γυμνάζονται αλλά τα παρατάνε γρήγορα και στη συνέχεια ξεφορτώνονται τα προϊόντα  τα οποία είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα. Ωστόσο, καλό είναι να ερευνήσετε το εμπορικό σήμα του εξοπλισμού και να δοκιμάσετε πρώτα το προϊόν πριν το αγοράσετε.

  1. Προϊόντα με εγγύηση διάρκειας ζωής

Αυτά τα είδη, συμπεριλαμβανομένων των μεταχειρισμένων Tupperware, των σακουλών JanSport και των αποσκευών Briggs & Riley, μπορείς να τα βρεις σε καλές προσφορές στο διαδύκτιο. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα online shopping Brent Shelton, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εγγυήσεις αυτών των εμπορικών σημάτων.

  1. Επώνυμα ρούχα, τσάντες, παπούτσια κλπ.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο ακριβά είναι τα ρούχα με υπογραφές διάσημων σχεδιαστών. Ευτυχώς, πολλά καταστήματα προσφέρουν ρούχα γνωστών σχεδιαστών, τσάντες, παπούτσια και πολλά άλλα μεταχειρισμένα που μπορείς να τα αγορσεις σε μια πιο λογική τιμή.

  1. Παλιοί δίσκοι βινυλίου ή CD, ταινίες σε VHS κασέτα

Πριν από το MP3s και το Spotify που κατέκτησαν τον κόσμο της μουσικής και του βίντεο, υπήρχαν δίσκοι βινυλίου, κασέτας και δίσκοι compact. Σήμερα, τα δύο πρώτα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν, τουλάχιστον στα καταστήματα λιανικής πώλησης αλλά να τα βρεις είναι συλλεκτικά.

  1. Αυτοκίνητα

Η επιλογή του σωστού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με τη σωστή τιμή δεν είναι τόσο εύκολη. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί χρήσιμοι ιστότοποι που μπορείτε να ελέγξετε για οικονομικά και προσιτά αυτοκίνητα. Φυσικά, η τιμή δεν πρέπει να είναι η μόνη σου έγνοια αφού θα πρέπει να ελέγξεις λειτουργία του αυτοκινήτου καθώς και τα ελαττώματά του, αν υπάρχουν για να μη σου βγει ακριβότερο και από καινούργιο.

  1. Έπιπλα

Η αγορά καινούργιων επίπλων είναι αρκετά δαπανηρή. Υπάρχουν όμως πολλά καταστήματα που πουλάνε μεταχειρισμένα έπιπλα σε καλή κατάσταση. Επιπλέον, αγοράζοντας δεύτερο χέρι έπιπλα θα σου περισσέψουν χρήματα για κάτι άλλο!

  1. Βιβλία

Τα περισσότερα βιβλία διαβάζονται μία φορά! Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα βιβλία. Υπάρχουν βιβλιοπωλεία που πωλούν μεταχειρισμένα βιβλία και μπορεί να εκπλαγείτε με την ποικιλία των τίτλων.

  1. Προϊόντα για βρέφη

Όταν μεγαλώνει το μωρό κάποιοι πωλούν στο διαδίκτυο κυρίως τα διάφορα προϊοντα που χρησιμοποιούσε το μωρό. Το καροτσάκι του παιδιού σας, το παρκάκι και άλλα πράγματα που χρησιμοποίησε. Πολλοί γονείς θα ήθελαν να αγοράσουν τα χρησιμοποιημένα και σε καλή κατάσταση προϊόντα σε λογική τιμή!

  1. Μουσικά όργανα

Πολλά καταστήματα προσφέρουν μεταχειρισμένα μουσικά όργανα σε καλή ποιότητα και προσιτή τιμή. Τα όργανα αυτά μπορεί να είναι στην πραγματικότητα πιο υψηλής ποιότητας από αυτά που παράγονται σήμερα, τα οποία είναι κατασκευασμένα κυρίως από πλαστικό ή μέταλλο. Παρ ‘όλα αυτά, είναι καλύτερο να ψάξεις καλά πριν αγοράσετε αυτό το πολύ-πολυπόθητο βιολί, σύνολο τυμπάνων, ή οποιοδήποτε μουσικό όργανο επιθυμείτε.

  1. Συσκευές

Οι ολοκαίνουργιες συσκευές μπορεί επίσης να είναι ακριβές, αλλά η επιλογή των μεταχειρισμένων συσκευών όπως τα πλυντήρια ρούχων είναι μεγάλη υπόθεση. Ακόμα, θα πρέπει να ελέγξετε τη χρήση καθώς και την εγγύηση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή από τη μεταχειρισμένη αγορά σας.