fbpx

Αυτές είναι οι ταβέρνες που θα φας φρέσκο ψάρι στη Θεσσαλονίκη!

Αυτές είναι οι ταβέρνες που θα φας φρέσκο ψάρι στη Θεσσαλονίκη!

Στη Θεσσαλονίκη δεν χρειάζεται να βλέπεις θάλασσα για να φας καλό και φρέσκο ψάρι και αυτό είναι γνωστό για όσους ξέρουν, που όπως φαίνεται είναι πολλοί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα καφενεία της Θεσσαλονίκης με τους καλύτερους μεζέδες

 

Το Activeman.gr έψαξε και βρήκε τις καλύτερες ψαροταβέρνες στη Θεσσαλονίκη που αν και δεν βλέπουν θάλασσα τα ψάρια και τα θαλασσινά τους είναι τόσο φρέσκα που σπαρταράνε.

Αρχίζοντας από τη Νέα Κρήνη στη Καλαμαριά ο «Βούδας» συνεχίζει μια παράδοση καλού και φρέσκου ψαριού από τότε που η ομώνυμη ψαροταβέρνα ήταν καφενείο και ως οικογένεια ψαράδων είχαν πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Πηγαίνοντας ακριβώς αντίθετα, από την άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης, στους Αμπελόκηπους υπάρχει το Νησάκι, που μπορεί να είναι Νησάκι μόνο κατ΄ όνομα αλλά σίγουρα βρίσκεις τα πιο φρέσκα θαλασσινά και ψάρια.

Στο Ποσειδώνειο στον Δήμο Θεσσαλονίκης το «Γράπα και Μεζέ» θα σε αποζημιώσει με την κουζίνα του και τα πιο φρέσκα θαλασσινά και ψάρια.

Δείτε τις τρεις ψαροταβέρνες της Θεσσαλονίκης με αλφαβητική σειρά:

 

Γράπα και μεζές στο Ποσειδώνειο σε ένα όμορφο περιβάλλον

Γράπα… μεζές ή ότι άλλο  ποτό προτιμάς με παραδοσιακές γεύσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με ποιοτικά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

 

 

 

Στο Νησάκι στους Αμπελόκηπους θα φας ψάρια που μυρίζουν θάλασσα!

Το Νησάκι στους Αμπελόκηπους μπορεί εξωτερικά να μη σου… γεμίζει το μάτι, όμως καθημερινά είναι γεμάτο και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός, το φρέσκο ψάρι που πραγματικά μυρίζει θάλασσα.

 

 

 

 

Στον Βούδα στη Καλαμαριά δεν βλέπεις θάλασσα, αλλά τρως τα πιο φρέσκα ψάρια!

«Βούδας» είναι το παρατσούκλι του κυρ Νίκου που είχε το ομώνυμο καφενείο και επειδή είναι οικογένεια ψαράδων έφερνε πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια για τους θαμώνες του. Έτσι βγήκε και το καλό όνομα που είναι συνδυασμένο με το φρέσκο ψάρι. Με τα χρόνια το καφενείο έγινε ταβέρνα – ουζερί και εμπλουτίστηκε με πολλά άλλα ψάρια και θαλασσινά.