fbpx

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις των αντρών που ελάχιστες γυναίκες θα τις εγκρίναν!

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις των αντρών που ελάχιστες γυναίκες θα τις εγκρίναν!

Εσύ μπορεί  να έχεις φαντασιώσεις, όπως όλοι μας άλλωστε, όμως ρώτησες εκείνη αν θέλει να πραγματοποιήσει κάποια από τις φαντασιώσεις σου;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρτυρία: Έτσι «πληρώνεται» η υπεροψία και η προσβλητικότητα σε ένα ομαδικό!

 

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν γυναίκες πραγματικά έξαλλες που είναι ανοικτές σε πολλές φαντασιώσεις ακόμα και extreme όπως δυστυχώς οι  περισσότερες είναι συντηρητικές και αρκούνται σε ελάχιστα και άντε μέχρι το …τραπέζι της κουζίνας!

Δες λοιπόν ποιες είναι οι φαντασιώσεις ενός άντρα που συνήθως δεν αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες:

 

Λεσβιακό

Οι λεσβίες έχουν το προνόμιο να ξέρουν καλύτερα πώς λειτουργεί το γυναικείο σώμα και γι’ αυτό είναι η πιο συνηθισμένη φαντασίωση των straight γυναικών, εξηγεί η δρ. O’Reilly. «Πολλοί άντρες δυσκολεύονται να καταλάβουν πώς λειτουργεί ο κόλπος και η κλειτορίδα και έτσι δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα προκαταρκτικά. Αντιθέτως οι λεσβίες τα πάνε πιο καλά με το στοματικό σεξ και ξέρουν πώς να κάνουν μια γυναίκα να διεγερθεί σεξουαλικά».Επίσης, παίζει ρόλο ότι δίνουν έμφαση στην ευχαρίστηση χωρίς βιασύνη να φτάσουν στο «γκολ», προσθέτει η Corrine.

 

 

Σεξ με κάποιον νεότερο

Το σεξ με κάποιον νεότερο άντρα είναι μια απ’ τις πιο συνηθισμένες γυναικείες φαντασιώσεις και όπως εξηγεί η δρ. Kat Van Kirk «κατά ένα μέρος επιβεβαιώνει την γοητεία της γυναίκας και της επιτρέπει να έχει τα ηνία στη σχέση, αφού αυτή αποφασίζει κυρίως. Άλλες πάλι θέλουν να πηγαίνουν με νεότερους για να τους μαθαίνουν παιχνίδια στον έρωτα». Εξάλλου, προσθέτει η Corrine, «το σεξ με νεότερους άντρες σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση».

 

 

Επιδειξιομανία

Η φαντασίωση να δείχνεις το γυμνό σου κορμί σε κάποιον που δεν στο ζήτησε ίσως φαίνεται σαν κραυγή απελπισίας για λίγη προσοχή. Αλλά η δρ. Jess O’Reilly σημειώνει ότι έχει να κάνει με βαθύτερα πράγματα απ’ την επιθυμία να στρέψεις όλα τα μάτια πάνω σου. «Η επιδειξιομανία σχετίζεται με την επιθυμία να νιώσει κάποιος σέξι και ποθητός, να τραβήξει την προσοχή και να νιώσει εκτίμηση», προσθέτει. «Οι γυναίκες θέλουν να νιώσουν δύναμη και ότι αρέσει το σώμα τους», συμπληρώνει η δρ. Van Kirk.

 

Μπανιστήρι

Οι ηδονοβλεπτικές φαντασιώσεις μπορεί να περιέχουν ολόκληρα σενάρια. «Αυτοί που φαντασιώνονται άλλους να κάνουν σεξ το περιγράφουν ως πορνό στην πραγματική ζωή και οι περισσότεροι διεγείρονται σταδιακά», λέει η Corrine.

 

 

Τρίο με δύο άντρες

Το τρίο με δύο άντρες και μια γυναίκα δίνει επίσης την δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποια πράγματα που δεν είναι εφικτά στο τρίο με άλλη γυναίκα. Συχνά αυτές που θέλουν να νιώσουν τη διπλή διείσδυση φαντασιώνονται κάτι τέτοιο», προσθέτει η Corrine.

 

 

Τρίο με άλλη γυναίκα

Η φαντασίωση ενός τρίο μπορεί να πει πολλά για μια γυναίκα, ανάλογα με το τι ονειρεύεται. «Κάποιες γυναίκες προτιμούν το τρίτο πρόσωπο να είναι γυναίκα, επειδή τους δίνει τη δυνατότητα να είναι κυρίαρχες με κάποια που νιώθουν ασφαλείς» εξηγεί η δρ Van Kirk. «Ενίοτε μπορεί να έχει να κάνει με την περιέργεια μιας γυναίκας να εξερευνήσει άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητας της με τον σύντροφό της ή με κάποιον σύντροφο που νιώθει ήδη οικεία» λέει απ’ την πλευρά της η Corrine.

 

Sex με κάποιον άγνωστο

«Το να κάνει ένας άντρας σεξ με κάποια που μόλις γνώρισε θεωρείται απολύτως φυσιολογικό. Όταν, όμως, το κάνει μια γυναίκα δέχεται εύκολα κριτική. Γι’ αυτό και το σεξ με κάποιον άγνωστο είναι μια απ’ τις πολύ συνηθισμένες φαντασιώσεις των γυναικών», επισημαίνει η δρ. Van Kirk.

 

Role playing

Οι φαντασιώσεις με παιχνίδια ρόλων ίσως σημαίνουν ότι το κορίτσι σου θέλει να προσθέσει κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή. «Η λαχτάρα για ποικιλία δεν χρειάζεται να γίνει εκτός σχέσης. Τα παιχνίδια ρόλων μπορούν να επιτρέψουν σε αυτήν και αυτόν να συνδεθούν με διαφορετικό τρόπο είτε στη φαντασία τους είτε στην πραγματικότητα» σχολιάζει η δρ. Van Kirk.

 

 

Να είναι αφέντρες στο σεξ

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω τα ηνία στο κρεβάτι» λέει η 29χρονη Jaclyn. «Αυτό όμως που φαντασιώνομαι είναι να μπορώ να κάνω σεξ όπου θα έχω τον πλήρη έλεγχο επειδή ο παρτενέρ μου δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Στη φαντασίωσή μου αυτός ο τύπος είναι ένας γνωστός ηθοποιός και τον έχω δεμένο σε μια καρέκλα, με τα χέρια πίσω απ’ την μέση. Φοράω δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο, δερμάτινο σορτσάκι, γδύνομαι αργά μπροστά του και τον βλέπω να φτιάχνεται, χωρίς να τον αγγίζω».

 

 

Swinging

Μην σε σοκάρει η ιδέα της ανταλλαγής συντρόφων. Όπως εξηγεί η ειδικός Reba Corrine «αυτή η μορφή σεξουαλικής ελευθερίας είναι συχνή φαντασίωση, αν και δεν την ομολογούν συχνά» ενώ «μπορεί να σε ερεθίσει το γεγονός πως η σύντροφός σου είναι επιθυμητή»