fbpx

Αυτές είναι οι 3 σκέψεις που δεν πρέπει να κάνεις όταν κάτι δεν σου πάει καλά!

Αυτές είναι οι 3 σκέψεις που δεν πρέπει να κάνεις όταν κάτι δεν σου πάει καλά!

Όταν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μας αρχίζουν να μας ζώνουν οι «μαύρες» σκέψεις που στην πραγματικότητα μας κάνουν χειρότερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Α ή Β; Μάθε τι προσωπικότητα έχεις!

 

Επειδή η ζωή δεν έχει μόνο ρόδινες στιγμές πρέπει να βρεις το κουράγιο να αντιμετωπίσεις τη κάθε δυσκολία και να βγεις νικητής.

Πως θα το κάνεις αυτό; Διώξε από το μυαλό σου τις τρεις σκέψεις που σε ρίχνουν:

 

Γιατί σε εμένα;

Η πρώτη σου σκέψη σαφώς και είναι το γιατί ότι συμβαίνει, συμβαίνει σε εσένα και όχι σε κάποιον άλλον. Μάλιστα εκείνη την στιγμή φέρνεις στο μυαλό σου ανθρώπους που τα πράγματα τους έχουν πάει καλύτερα στην ζωή τους και αναρωτιέσαι γιατί σε αυτούς και όχι σε εμένα;

 

Τι αμαρτίες πληρώνω;

Σκέφτεσαι συνεχώς ότι αυτό που φέρνει στην ζωή σου την κακή ενέργεια και μιλάς για αμαρτίες. Εμείς, θα το πούμε κάρμα. Θεωρείς, λοιπόν, ότι με διάφορες πράξεις που έχεις στην ζωή σου φέρνεις ξανά στον προσκήνιο λάθη τα οποία σε καταδιώκουν. Χαλάρωσε και σκέψου ότι αυτό δεν ισχύει, ότι έγινε, έγινε άσε το πίσω και προχώρησε μπροστά.

 

Επικαλείσαι συνεχώς την τύχη ή καλύτερα την ατυχία σου

Μην τα ρίχνεις όλα εκεί. Οκ, μπορεί να μην είσαι τυχερός αλλά ακόμα και η τύχη, όπως και η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει οπότε μην αγχώνεσαι θα σου φέρει γρήγορα και τα καλά που τόσο επιθυμείς.