fbpx

Αυτές είναι οι 8 κατηγορίες γυναικών που καλό είναι να αποφεύγεις!

Αυτές είναι οι 8 κατηγορίες γυναικών που καλό είναι να αποφεύγεις!

Θέλεις όλες τις γυναίκες; Αν ναι τότε είναι βέβαιο ότι τις θέλεις για μια βραδιά one-stand και αυτό επειδή είναι… όμορφες ή επειδή έχεις πιεί πολλά ποτά! Αν όμως πρόκειται για κάποιου είδους σχέση τότε …πραγματικά δεν τις θέλεις όλες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η ηλικία που εκείνες έχουν τους καλύτερους οργασμούς

 

Ποιοι είναι όμως οι τύποι γυναικών που αποφεύγουμε πριν το …τρίτο ή τέταρτο ποτό;

 

 

  1. Η ανεξάρτητη

Μπορεί η μητέρα της και ο πατέρας της να την μεγάλωσαν για να γίνει δυναμική και ανεξάρτητη. Να της έμαθαν πως δεν έχει ανάγκη κανέναν αλλά δεν την είπαν ότι οι δυναμικές γυναίκες μας απωθούν επειδή ο εγωισμός τους είναι στα …κόκκινα!

 

 

  1. Η Barbie…

Είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα που συνήθως μέσα στο κρανίο της στη θέση του εγκεφάλου κατοικούν μικρές πολύχρωμες πεταλούδες που μασάνε τσιχλόφουσκες με γεύση ουράνιο τόξο. Μπορεί να έχουν ένα εκπληκτικό σώμα και ένα μαγικό πρόσωπο και η πρώτη σου σκέψη είναι πως βρήκες την πριγκίπισσα των ονείρων σου… αλλά εκείνες όταν ανοίξουν το στόμα τους ξεπηδούν όλα τα βατράχια του κόσμου!!!  Αυτό το είδος γυναίκας απωθεί γιατί μπορεί να είναι όμορφες για το κάθισμα του συνοδηγού στο αυτοκίνητο ή στη μηχανή αλλά παίζει κάτι που θέλει λίγο …εγκέφαλο για να μπορούν να συνεννοηθούν! Η Barbie ζει στο δικό της παραμύθι”,” η πραγματικότητα δεν υπάρχει γι αυτή και περιμένει τον λευκό πρίγκιπα του παραμυθιού να την κλέψει από την βαρετή ζωή της και να της φτιάξει το σήμερα και το αύριο. Θέλει ο άνδρας της να είναι ο κύριος τέλειος. Συνήθως στις σχέσεις τους ξενερώνουν μόλις βρουν ένα μικρό ψεγάδι στον άνδρα και εσύ σίγουρα δεν θέλεις να είσαι ο …Τζο!

 

 

  1. Το παιδί

Ε! Δεν θέλεις να γίνεις πατέρας πριν την ώρα σου! Επομένως είναι βέβαιο ότι δεν θέλεις γυναίκα που να της φέρεσαι πατρικά δηλαδή να την φροντίσει να την κανακεύεις να την μαλώνει αλλά κυρίως να δέχεσαι την παιδική της συμπεριφορά. Όπως λοιπόν οι γυναίκες αποφεύγουν τις σχέσεις όπου είναι η μητρική φιγούρα έτσι και οι άνδρες απεχθάνονται τις σχέσεις που πρέπει να παίξουν τον ρόλο του πατέρα!

 

  1. Η σκύλα

Μπορεί η κάθε γυναίκα να κρύβει μία σκύλα αλλά σίγουρα δεν θέλεις το πρήξιμο της! Ο στόχος ζωής μίας γυναίκας σκύλας είναι να κάνουν μίζερη τη ζωή οποιουδήποτε μπει εμπόδιο στην δική της πορεία. Είναι τρομακτικά εγωίστριες και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους!

 

 

  1. Η γκρινιάρα

Κάνουν «κεφάλι»… και άντε βλέπεις τους γονείς σου με τον πατέρα σου να ανέχεται τη γκρινιάρα μάνα σου  αλλά είναι μεγάλοι και τους έφθειρε το πέρας του χρόνου… κάποτε δεν ήταν έτσι η μάνα σου! Η γκρινιάρα γυναίκα είναι αυτή που η κρεβατομουρμούρα θα είναι μαζί της η πιο ήρεμη στιγμή της σχέσης. Βρίσκει προβλήματα παντού και δεν ικανοποιείται ποτέ! Ποιος άνθρωπος θα ήθελε μία σοβαρή σχέση μ αυτό το είδος γυναίκας;

 

  1. Η κλαψιάρα

Να σου συστήσουμε την κλαψιάρα γυναίκα.. Αυτή η κατηγορία έχει δύο υποκατηγορίες. Η μία είναι η γυναίκα κλαψιάρα που κλαίει με τα πάντα κλαίει γιατί πέθανε ο ήρωας στο βιβλίο που διάβαζε γιατί είδε ένα γατάκι μόνο του στον δρόμο γιατί τελείωσε το γάλα κλπ …κλπ!  Η δεύτερη υποκατηγορία κρύβει την γυναίκα που χειρίζεται το δάκρυ όπως ο Ρονάλντο την μπάλα. Ξέρει πότε πρέπει να το αφήσει να τρέξει απαλά πάνω στον ώμο του καλού της για να κερδίσει την συγχώρεση του είτε πότε να το αφήσει να κυλήσει γενικά για να κερδίσει ότι της περάσει από το μυαλό!  Σε όποια από τις δύο υποκατηγορίες και να ανήκει η γυναίκα καλύτερα να την αποφύγεις!

 

 

  1. Η συμφεροντολόγα

Έχεις δει γυναίκα να σε κοιτάζει και να κάνουν ευρώ τα μάτια της σαν τον κουλοχέρι του καζίνο. Τα χρήματα είναι το Α και το Ω στην ζωή της. Θέλει να παντρευτεί κάποιον πλούσιο ανεξαρτήτου ηλικίας εμφάνισης συναισθημάτων. Το μόνο κριτήριο για τις σχέσεις της είναι τα πορτοφόλι το ρολόι και το κλειδί του αυτοκινήτου σου ή της μηχανής. Πως θα την αναγνωρίσεις; Συνήθως θα κυκλοφορεί με κάποιον μεγαλύτερο άσχημο άνδρα θα έχει όλη την ώρα σακούλες από γνωστούς οίκους μόδας στα χέρια και θα σου κάνει ερωτήσεις για το Ε9 σαν να είναι εφοριακός! Ακόμα και να είσαι γόνος εύπορης οικογένειας …απέφυγε την!

 

  1. Η πολυλογού

Για να μιλήσεις μαζί της χρειάζεσαι χαρτάκι προτεραιότητας. Ξέρει όλα τα κουτσομπολιά της παρέας της γειτονιάς της πόλης και μοιράζεται με τον σύντροφό της τις πιο άχρηστες πληροφορίες του κόσμου γιατί απλά θέλει να μιλήσει. Για μεριές μέρες η σχέση μπορεί να κυλήσει ομαλά αλλά όσο περνάει ο καιρός εσύ θα πονοκεφαλιάζεις και είναι κάτι που δεν το θέλεις!