fbpx

Αυτές είναι 5 περιπτώσεις που θα σε πληρώσουν για να χάσεις βάρος!

Αυτές είναι 5 περιπτώσεις που θα σε πληρώσουν για να χάσεις βάρος!

Η απώλεια βάρους δεν ήταν ποτέ εύκολη και φθηνή υπόθεση. Από τις συνδρομές σε κάποιο γυμναστήριο, τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια αλλά και τα shake των πρωτεϊνών προστίθενται είναι χρήματα που ξοδεύονται και μάλιστα είναι υπολογίσιμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 tipsγια να καταφέρεις να ταξιδέψεις στις θέσεις VIP χωρίς να την πληρώσεις!

 

Το ήξερες όμως ότι μπορείς να βγάλεις χρήματα από το χάσιμο των κιλών σου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος καταλήγουν να χάσουν το ενδιαφέρον τους επειδή δεν μπορούν να βρουν το κίνητρο! Ωστόσο, τα χρήματα μπορεί να είναι ένα μεγάλο κίνητρο, όχι να πληρώσεις αλλά για να πληρωθείς για να χάσεις βάρος.

Δες λοιπόν τρεις τρόπους ώστε να χάσεις κιλά αλλά ταυτόχρονα να «παχύνεις» το πορτοφόλι σου:

  1. Συμμετοχή σε διαγωνισμό απώλειας βάρους κάποιου γυμναστηρίου

Αυτός είναι ένας τρόπος για να κάνεις χρήματα ενώ χάνεις βάρος. Αν ψάξεις ίσως βρεις κάποιο γυμναστήριο που να έχει ένα διαγωνισμό απώλειας βάρους. Αν καταφέρεις να κερδίσεις τον διαγωνισμό τότε είναι σίγουρο ότι θα βγάλεις χρήματα για την αξιοποίηση της του ονόματος σου σε διαφημιστικά αλλά και την ελεύθερη συμμετοχή στο γυμναστήριο!

  1. Δήλωσε συμμετοχή στο Healthy Wage

Ο ανταγωνισμός δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις χρήματα, ειδικά αν δεν έχεις και πολύ βάρος να χάσεις. Γιατί να μην ανταγωνιστείς τον εαυτό σου; Το Healthy Wage είναι μια υπηρεσία που σου επιτρέπει να πληρώσεις για να μετέχεις σε έναν  διαγωνισμό εναντίον του εαυτού  σου.

 

 

Δες όμως τι γίνεται: Θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για να πάρεις χρήματα πίσω με τον κίνδυνο αν δεν χάσεις τα κιλά που πρέπει μέσα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να χάσεις όλα τα χρήματα που έβαλες. Αν είσαι λοιπόν αποφασισμένος τότε μπορεί να κερδίσεις.

  1. Στήσε το δικό σου ιστολόγιο απώλειας βάρους για να δείξεις πώς το κάνεις!

Αυτή η επιλογή είναι λίγο πιο μακροπρόθεσμη ώστε να σου αποδώσει καρπούς οικονομικούς. Μπορεί όμως να αποδώσει και να σου  δώσει μία νέα καριέρα.

Άρχισε λοιπόν να γράφεις τα πάντα. Να φωτογραφίσεις τα πάντα και να τα παρουσιάζεις όμορφα ώστε να σε οδηγήσει σε χορηγίες και σε μια σοβαρή ταμειακή ροή, ακόμα και από τη Google.

  1. Γίνε personal trainer

Βέβαια εδώ θα πρέπει να ξοδέψεις τα αρχικά χρήματα και μετά να μπεις στην αγορά εργασίας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις μια εργασία μερικής απασχόλησης και να χάσεις και βάρος.

Η επιλογή του personal trainer έχει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, σου επιτρέπει να γνωρίσεις ανθρώπους με προσανατολισμό στην υγεία που θέλουν να χάσουν βάρος όπως εσύ. Δεύτερον, για να γίνεις εκπαιδευτής σημαίνει ότι θα μάθεις πώς να χάσεις  βάρος από τους επαγγελματίες και να το κάνεις πράξη. Τρίτον, θα πληρώσεις για να καταφέρεις και θα πληρώνεσαι στη συνέχεια!

  1. Γίνε fitness model

Μία άλλη λύση είναι να γίνεις fitness model αλλά για να το καταφέρεις αυτό θα πρέπει να ξοδέψεις πρώτα, να χάσεις  και στη συνέχεια να βρεις ατζέντη για να αρχίσεις να κάνεις φωτογραφίσεις και να βγάλεις χρήματα!