fbpx

Αυτή είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση πολλών γυναικών !

Αυτή είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση πολλών γυναικών !

Να την παρακολουθείς ενώ ερεθίζεται μόνη της, 80% θέλει να αγγίζεται ενώ εσύ κοιτάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν θέλετε να αποκτήσετε απογόνους αυτές είναι οι 3 καλύτερες στάσεις

 

Το κίνητρο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σου δείξει τι της αρέσει. Αυτό υποστηρίζει και ο Sandor Gardos, Ph.D., σεξοθεραπευτής.

«Το να στρέφει το κεφάλι προς το μέρος σου την ώρα που αυτοϊκανοποιείται την κάνει να αισθάνεται πολύ σέξι και αυξάνει την ευχαρίστησή της».

Η πραγματοποίηση, στη διάρκεια των προκαταρκτικών πάρε το χέρι της και βάλ’ το κάτω από το δικό σου. Ασε τη να σε μυήσει στα μυστικά της κλειτορίδας της. Σιγά σιγά απομάκρυνε το χέρι σου και παρακίνησέ τη να συνεχίσει σόλο, ενώ εσύ αφοσιώνεσαι στο υπόλοιπο σώμα της. Σταμάτα για λίγο κι απόλαυσε το θέαμα. Οταν νιώσεις ότι θέλεις να ξαναμπείς ενεργά στο παιχνίδι, άρχισε να αυνανίζεσαι συγχρόνως με εκείνη. Είναι από τα λίγα οπτικά ερεθίσματα που πραγματικά την τρελαίνουν.Να την υποτάσσεις

68% θέλει δέσιμο (κυριολεκτικά)

74% θέλει μπατσάκια στον πισινό της

63% θέλει να της τραβάς τα μαλλιά

Τα κοινωνικά πρότυπα ενθαρρύνουν το πρότυπο της γυναίκας-αντικείμενο ηδονής. Μπατσάκια και διαταγές της επιτρέπουν να το βιώσει, σύμφωνα με την Carol Queen, συγγραφέα του Exhibitionism For The Sky.

 

 

Με γρήγορα χτυπηματάκια στον πισινό ερεθίζεις νευρικές απολήξεις του κόλπου της.

Η πραγματοποίηση, στη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, πάρε με ήρεμο αλλά σταθερό τρόπο τα χέρια της και κράτα τα πάνω από το κεφάλι της. Αυτό σου προτείνει η σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του Passion PowerAva Cadell ως τρόπο προετοιμασίας. Με το ελεύθερο χέρι σου διάτρεξε το σώμα της. Στη συνέχεια δέσε τους καρπούς της με ένα απαλό μαντίλι. Να θυμάσαι ότι δεν είναι δύσκολο να τραυματιστεί. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι. Οταν συνηθίσετε το μαντίλι, η Cadell σε συμβουλεύει να ανανεωθείτε με μία γραβάτα, χειροπέδες ή ό,τι άλλο φαντασιώνεστε.Να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο

51% θέλει να σε συνοδεύει στα πονηρά στέκια

64% φαντασιώνεται σεξ σε δημόσιο χώρο

43% φαντασιώνεται σεξ στα κρυφά στο γραφείο σου

Το κίνητρο, κάθε είδους συνεύρεση σε χώρους, όπου υπάρχει ενδεχόμενο να σας δει κάποιος, αυξάνει την ερωτική ενέργειά της. «Ο φόβος μη σας πιάσουν στα πράσα εντείνει όλες τις αισθήσεις και σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στη σεξουαλική εμπειρία».

Η πραγματοποίηση, για αρχή, δημιούργησε συνθήκες κινδύνου στο κρεβάτι σας. Αντί να της μιλάς βρώμικα, φτιάξε σκηνικά που να καλλιεργούν την αίσθηση ότι κάποιος σας βλέπει. Η εντύπωση ότι βρίσκεστε σε ακριβό ξενοδοχείο -όπου το δωμάτιο είναι περιστοιχισμένο με καθρέπτες ή σε σοφίτα που έχει μόνο τζάμια τριγύρω- θα την ερεθίσει απίστευτα. Πες της ότι ξέρεις πως της αρέσει να σας βλέπουν κι εκμυστηρεύσου της πως άφησες τις κουρτίνες ανοιχτές. Είναι ο τρόπος που σου προτείνει ο Gardos για να την προετοιμάσεις για σεξ σε δημόσιο χώρο.