fbpx

Αυτοί που δεν είναι άντρες, είναι απλώς υπάνθρωποι και δεν σέβονται ούτε τη μάνα τους!

Αυτοί που δεν είναι άντρες, είναι απλώς υπάνθρωποι και δεν σέβονται ούτε τη μάνα τους!

Ο γνωστός σκηνοθέτης που κάνει …τέχνη, τον έβγαλε και τον έπαιξε μπροστά σε ένα κοριτσάκι…. Τι νόμιζε το ζώων ότι θα δει η κοπέλα την κορμάρα του και θα ορμήσει με λαχτάρα στον μικρούλη του; Τόσο, μα τόσο αρρωστημένος νάναι ο τύπος;

Η αλήθεια είναι ότι και  ο σούπερ άντρας να ήταν με το τέλειο fit σώμα, με τους κοιλιακούς γραμμωμένους και με έναν μικρούλη μεγάλο τόσο δα η κάθε σοβαρή κοπέλα θα αντιδρούσε σε αυτή τη χυδαία και παρά τη θέληση της πράξη! Θα αντιδρούσε στον βιασμό!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας αυθεντικός μάγκας μπορεί να γίνει ακόμα και …βασιλιάς δίπλα στη βασίλισσα!

 

Ο παράγοντας της ομοσπονδίας που κατηγορείται ότι βίασε την Μπεκατώρου, ένας εμφανισιακά στραβοχυμένος λουκουμάς, είχε προφανώς τα ίδια κόμπλεξ με τον καλλιτέχνη σκηνοθέτη! Μόνο που αυτός προχώρησε περισσότερο αντίθετα με τον …εκλεπτυσμένο σκηνοθέτη. Ήταν βλέπετε άξεστος, δεν ήταν της …τέχνης!

Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτοί. Δεν είναι μόνο παράγοντες του αθλητισμού,  σκηνοθέτες ή καλλιτέχνες, είναι ακόμα και δήθεν άντρες που εργάζονται σε χώρους που δεν πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ο προϊστάμενος, το αφεντικό, ο πανεπιστημιακός, ο δάσκαλος, ο προπονητής, που χρησιμοποιούν την εξουσία  τους απέναντι σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για όλους αυτούς τους άρρωστους τύπους που κρύβονται πίσω από δικονομικές διαδικασίες του τεκμηρίου της αθωότητας.

Τους λυπάμαι!

Όμως περισσότερο λυπάμαι τις μανάδες που τους γέννησαν!

Λυπάμαι τις γυναίκες που τους κυοφορούσαν και τους έβγαλαν από τα σπλάχνα τους με πόνο, που τους μεγάλωσαν, μη γνωρίζοντας ότι τα καμάρια τους θα γινόταν βιαστές και σάτυροι. Γελοίοι υπάνθρωποι που δεν σέβονται τη γυναίκα!

Λυπάμαι τις μανάδες αυτών των υπανθρώπων. Και αλήθεια δεν έχει να κάνει με παιδεία από την οικογένεια ή τη πανεπιστημιακή μόρφωση, έχει να κάνει με διαστροφή.

Οι άνθρωποι αυτοί που ενεργούν βίαια κατά γυναικών είναι διεστραμμένοι και δεν σέβονται τη μάνα τους την ίδια. Δεν σέβονται την ίδια την ύπαρξη τους, αφού εξ΄ αιτίας της μάνας τους γεννήθηκαν και υπάρχουν.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άντρες. Μπορεί να μοιάζουν με άντρες αλλά δεν είναι! Και δεν είναι γιατί ο άντρας είναι μάγκας και σέβεται τη γυναίκα για τους απλούς τρεις λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι γιατί τον γέννησε.

Ο δεύτερος επειδή πιθανόν να γεννήσει τα παιδιά του, τον σπόρο του που λέμε εμείς οι άντρες!

Ο τρίτος λόγος είναι επειδή θέλει να λέγεται και να είναι άνθρωπος!!!

 

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης