fbpx

Αυτός είναι ο τρόπος για να της χαρίσεις τον μοναδικό πολλαπλό οργασμό

Αυτός είναι ο τρόπος για να της χαρίσεις τον μοναδικό πολλαπλό οργασμό

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην επιθυμεί έναν δυνατό οργασμό και μια τέλεια ολοκλήρωση στην ερωτική της συνεύρεση με τον σύντροφο της και εσύ πρέπει να της χαρίσεις αυτή τη τέλεια εμπειρία και φυσικά να περάσεις και εσύ καλά!

Κάποιες γυναίκες είναι τυχερές και μπορεί να τον βιώσουν πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, όπως εξηγεί η δρ. Barbara Bartlik είναι καθηγήτρια ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή Weill του Πανεπιστημίου Cornell στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως λέει όλες οι γυναίκες είναι ανατομικά ικανές να πετύχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά την σεξουαλική επαφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 κολπάκια για να κερδίσεις …διάρκεια και να την τρελάνεις

 

Όπως υποστηρίζει η ίδια η Δρ. Bartlik, αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους με τους πιο βασικούς να είναι ο χρόνος και η διάθεση. Πολλά ζευγάρια δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην σεξουαλική επαφή, η οποία καταντάει να γίνεται σχεδόν μηχανικά. Την ίδια στιγμή, διάφορα άλλα προβλήματα καθημερινότητας ρίχνουν την σεξουαλική επιθυμία.

Επίσης, πολλές γυναίκες νιώθουν ικανοποιημένες με έναν και μόνο οργασμό και δεν αναζητούν ή επιδιώκουν καν έναν δεύτερο ή τρίτο, πόσο μάλλον την μοναδική αίσθηση του πολλαπλού οργασμού, επισημαίνει η δρ Bartlik.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 tip για να είσαι ο άντρας ο «σωστός»

 

Ο πολλαπλός οργασμός λοιπόν είναι μια σειρά οργασμών που συμβαίνουν σε γρήγορη διαδοχή. Και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο στις γυναίκες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι, σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες δεν βιώνουν μια περίοδο σεξουαλικής ανάδρασης (το χρονικό διάστημα μετά την εκσπερμάτιση, όταν ο άντρας χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει). Έτσι, οι γυναίκες μπορούν και ανταποκρίνονται αμέσως μετά τον δικό τους οργασμό σε συνεχόμενη και περισσότερη κλειτοριδική, ή/και κολπική διέγερση.

Όμως πως μπορείς να καταφέρεις εσύ να της χαρίσεις τους πολλαπλούς οργασμούς;

Μόλις νιώσεις ότι πλησιάζεις στο σημείο χωρίς επιστροφή, σφίγγεις δυνατά τους πυελικούς μυς (είναι οι ίδιοι μύες που χρησιμοποιείς για να σταματήσεις τη ροή των ούρων).

Την ίδια στιγμή, σταματάς τις διεισδύσεις για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ασχοληθείς με την ευχαρίστηση της συντρόφου σου με τα χέρια ή το στόμα, συγκρατώντας την ορμή των νευροδιαβιβαστών σου. Αμέσως θα βιώσεις μια προ-οργασμική κατάσταση, την οποία μπορείς να ελέγχεις όσο συχνά θέλεις. Ξανά και ξανά. Μέχρι που οι νευροδιαβιβαστές φτάσουν στο αμήν. Και τότε, ο τελικός οργασμός θα μοιάζει με πυρηνική έκρηξη.