fbpx

Αυτό είναι το πιο μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνεις στο σεξ!

Αυτό είναι το πιο μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνεις στο σεξ!

Λάθη κάνουμε όλοι και στο σεξ ειδικά γίνονται πολλά. Και δεν είναι αυτό που λένε οι γυναίκες ότι όλοι οι άντρες νομίζουμε ότι κάνουμε το καλύτερο σεξ, αλλά κάτι πολύ πιο απλό που δεν σου περνάει ούτε καν από το μυαλό.

Βέβαια, φταίνε και οι γυναίκες που συχνά μένουν ανικανοποίητες, αφού τις περισσότερες φορές διαλέγουν να είναι διακριτικές και ευγενικές για να μην πληγώσουν τον ανδρισμό του παρτενέρ τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως υπάρχει ένα σημάδι που δείχνουν οι γυναίκες όταν είναι σεξουαλικά διαθέσιμες!

 

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύπλοκη. Αν ο άνδρας θέλει να ικανοποιήσει την σύντροφό του τότε θα πρέπει να συζητά μαζί της τι την ευχαριστεί ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προτιμήσεις της.

Το κλειδί για τέλειο σεξ είναι η επικοινωνία. Αποκαλύπτει τις προτιμήσεις, τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες των συντρόφων.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να σταματάς τη σύντροφο σου μόλις …τελειώσεις!

Σε ένα ιδανικό σενάριο, εσύ και η σύντροφός σου θα «τελειώσετε» ταυτόχρονα. Ωστόσο, επειδή αυτό το είδος συγχρονισμού δεν επιτυγχάνεται συνέχεια, ένα λάθος που κάνουν πολλοί άνδρες, είναι να πιστεύουν ότι το σεξ τελειώνει όταν εκείνος φτάσει στον οργασμό. Μέγα λάθος! Απλά φαντάσου το αντίστροφο. Πώς θα αισθανθείς αν την ώρα που είσαι …ντούρος και απολαμβάνεις το σεξ, ξαφνικά η σύντροφός σου σταματήσει, επειδή έχει ήδη τελειώσει; Απαράδεκτο, δεν νομίζεις;