fbpx

Αυτό είναι το φιλί που … «σκοτώνει» και μάθε πως θα το αντιμετωπίσεις

Αυτό είναι το φιλί που … «σκοτώνει» και μάθε πως θα το αντιμετωπίσεις

Εκεί που πίνατε και περνούσατε χαβαλέ στο πιτς μπαρ … η φίλη του φίλου σου ρίχνει ένα ζεστό φιλί στο στόμα!!! Και εσύ μένεις …κάγκελο! Όπα  τι έγινε αναρωτιέσαι….

Την γνωρίζεις εδώ και καιρό μέσω της παρέας και σήμερα πήγατε παραλία στο γνωστό από πέρσι μπιτς μπαρ. Μπάνιο, μπύρες, σφηνάκια… και μια γενικότερη χαλάρωση κάτω από τον ζεστό ήλιο της όμορφης αυτής και ζεστής μέρας της άνοιξης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φαντασιώνεσαι ότι σε δένει… και σε βασανίζει… αλλά δεν το τολμάς την πράξη

 

Και ξαφνικά ήρθε το φιλί! Εκείνη στο δίνει ζεστό και δυνατό. Εσύ ανταποκρίνεσαι ξαφνιασμένος και εκείνη ολοκληρώνει”,” σε κοιτάει και απομακρύνεται προς την παρέα”,” λίγα μέτρα πιο πέρα….

Τι έγινε; Αναρωτιέσαι; Είναι μια πρόσκληση για το βράδυ; Είναι μια κίνηση που έγινε από την επήρεια του αλκοόλ; Μένεις αποσβολωμένος και σκέφτεσαι. Δεν θέλεις να κάνεις λάθος με τη φίλη!

Ηρέμησε! Οι εκδοχές είναι συγκεκριμένες αλλά όλες θέλουν προσοχή στον χειρισμό τους:

  1. Η γυναίκα σε γουστάρει πολύ από την πρώτη ώρα που σε είδε. Εσύ δεν έδινες σημασία και μέσα στη χαλάρωση του αλκοόλ και την ανεμελιά της παρέας”,” ξέσπασε με ένα δυνατό φιλί για να σου δείξει ότι σε θέλει.
  2. Μέσα στην χαλάρωση του αλκοόλ και στην ανεμελιά της παρέας η γυναίκα το έκανε για να πικάρει κάποιον άλλον. Τόσο καιρό γνωρίζεστε γιατί της βγήκε τώρα;

Είναι δύο πιθανότητες που έχουν από 50% πιθανότητες. Εσύ όμως δεν πρέπει να βιαστείς:

  1. Μην υποθέτεις αμέσως ότι το φιλί ήταν πρόσκληση!
  2. Άφησε την για λίγο μακριά σου και μετά πλησίασε και ανταπόδωσε με ένα φιλάκι στο μάγουλο διακριτικό. Μέτρα τις αντιδράσεις!
  3. Γενικά μέτρα τις αντιδράσεις χωρίς να εκδηλωθείς αμέσως. Υπάρχει η πιθανότητα να εκτεθείς και το έκανε για να πικάρει κάποιον άλλον από την παρέα ή κάποιον γνωστό της που έτυχε να βρίσκεται στο μπαρ.

Σε γενικές γραμμές μην ενθουσιαστείς και μη σε πιάσει η τρέλα. Αν πράγματι σε γουστάρει και εσύ τόσο καιρό δεν έδινες σημασία θα δείξει και άλλα μηνύματα. Αν σε αγνοήσει”,” πάει να πει ότι το φιλί ήταν για κάποιον άλλον!