fbpx

Αυτό είναι το χρώμα που σε ξεσηκώνει υποσυνείδητα στα εσώρουχα της!

Αυτό είναι το χρώμα που σε ξεσηκώνει υποσυνείδητα στα εσώρουχα της!

Σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει από αμερικανικούς ψυχολόγους διαπιστώθηκε ότι τα εσώρουχα είναι η συσκευασία που καθιστά το “πρόσωπο” που τα φορά,  ελκυστικότερο και φυσικά πιο επιθυμητό.

Είναι ένα μέσο που μπορεί συχνά στο υποσυνείδητο, να ιντριγκάρει μια σχέση και εν πάση περιπτώσει, μόλις ένας άνδρας δει μια γυναίκα με τα εσώρουχά που φοράει, αμέσως ξέρει τι ακριβώς θέλει απ’ αυτήν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το λένε …υπέρτατο φετίχ, είναι όμως πολύ επικίνδυνο και ίσως θανατηφόρο!

 

Στην έρευνα αυτή, ρωτήθηκαν οι άντρες για το χρώμα που τους αρέσει και περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν ότι προτιμούν περισσότερο το κόκκινο και το μπορντό.

Η απάντησή τους αυτή βέβαια, εξηγείται από το γεγονός ότι το κόκκινο, είναι το χρώμα του πάθους και είναι επόμενο να προκαλεί και τους αντίστοιχους συνειρμούς. Η γυναίκα που διαλέγει κόκκινα εσώρουχα, θέλει με αυτοπεπoίθηση να δείξει την σεξουαλική της επιδεξιότητα και ξέρει πώς να προκαλέσει τον σύντροφό της.

 

 

Το μαύρο είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Τα μαύρα εσώρουχα είναι προκλητικά και συγχρόνως ρομαντικά, ιδιαίτερα εάν το σύνολο που φοράτε είναι σχεδόν διαφανές και διαγράφονται καθαρά οι καμπύλες του κορμιού σας.

Οι άντρες συνήθως πιστεύουν, ότι μαύρα εσώρουχα φορούν μόνο οι γυναίκες που έχουν μεγάλες σεξουαλικές φιλοδοξίες.

Κάποιοι πάλι, αγαπούν τα άσπρα εσώρουχα,  κυρίως το λευκό του χιονιού κι όχι το κρεμ που μοιάζει με το χρώμα του κορμιού. Το λευκό είναι πάντα το σύμβολο της αθωότητας.

 

 

Οι γυναίκες στο παρελθόν, συνήθιζαν να φορούν μόνο λευκά εσώρουχα, γιατί  μ’ αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν ότι έχουν μόνο ένα σύντροφο στη ζωή τους, τον σύζυγό τους. Τώρα όμως πια, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η συντηρητική άποψη για την παρθενικότητα και την τυφλή αφοσίωση δεν είναι μόνοι καθοριστικοί παράγοντες για μια υγιή σχέση.

Σχετικά τώρα με τα μπλέ και τα ροζ εσώρουχα, το ισχυρό φύλλο θεωρεί ότι δεν είναι και τόσο ελκυστικά. Έτσι λοιπόν φιλενάδες, αν σας αρέσουν, μην έχετε τη σιγουριά ότι θα αρέσουν εξίσου και στον καλό σας.